Hjem > Oppdatere > Oppdatere fastvaren

Oppdatere fastvaren

• Du må installere skriverdriveren før du oppdaterer fastvaren.
  • Ikke slå av strømmen når du overfører data eller oppdaterer fastvare.
  • Hvis et annet program kjører, må du avslutte det.
  1. Slå på skriveren og koble til USB-kabelen.
  2. Start P‑touch Update Software.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklikk på P-touch Update Software-ikonet på skrivebordet.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på P-touch Update Software-ikonet på Appar-skjermbildet, eller dobbeltklikk på P-touch Update Software-ikonet på skrivebordet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklikk på P-touch Update Software-ikonet på skrivebordet.

3. Klikk på Maskinoppdatering-ikonet.
    image
  4. Velg Skriver-alternativet, pass på at maskinen er tilkoblet riktig og klikk på OK.
    image
  5. Velg Språk-alternativet, velg avkrysningsboksen ved siden av fastvaren du vil oppdatere til og klikk på Overfør.
    image
    MERK
    Ikke slå av skriveren eller koble fra kabelen under dataoverføring.
  6. Kontroller innholdet som skal oppdateres, og klikk på Start for å starte oppdateringen.

Fastvareoppdateringen begynner.

MERK
    Ikke slå av skriveren eller koble fra kabelen under oppdateringsprosessen.