Hjem > Installere programvare > Koble skriveren til en datamaskin > Koble skriveren til en datamaskin ved å bruke kablet LAN

Koble skriveren til en datamaskin ved å bruke kablet LAN

Beslektede modeller :TD‑4420DN / TD‑4520DN
Hvis du vil bruke en statisk IP-adresse for å koble skriveren til ved bruk av en kablet LAN-tilkobling, må du installere skriverdriverne og Verktøy for skriverinnstillinger og deretter spesifisere tilkoblingsinnstillingene for kablet LAN.

Nettverkskabel

Bruk en rett kategori 5 (eller høyere) tvunnet par-kabel for 10BASE-T- eller 100BASE-TX Fast Ethernet-nettverk.

VIKTIG
Ikke koble dette produktet til LAN-tilkoblinger som er utsatt for overspenning.
  1. Dersom skjerminstruksjoner vises under installasjonen, må du kontrollere at skriveren er slått av før du kobler til LAN-kabelen.
  2. Koble LAN-kabelen til LAN-porten på baksiden av skriveren.
  3. Slå på skriveren.