Sikkerhetskopiere maler eller andre data som er lagret i skriveren (Windows)

Du kan hente maler eller andre data lagret på skriveren og lagre dem på datamaskinen.

image
  • Sikkerhetskopierte maler eller andre data kan ikke redigeres på datamaskinen.
  • Avhengig av skrivermodellen, kan muligens ikke sikkerhetskopierte maler eller data overføres mellom forskjellige modeller.
  1. Koble til datamaskinen og skriveren, og slå på skriveren.
    Skriverens modellnavn vises ved siden av et skriverikon i mappevisningen. Hvis du velger skriveren i mappevisningen, vises gjeldende maler og andre data som er lagret i skriveren.
  2. Velg skriveren du vil sikkerhetskopiere fra, og klikk på Sikkerhetskopiering.
    image
    En bekreftelsesmelding vises.
  3. Klikk på OK.

Det opprettes en ny mappe under skriveren i mappevisningen. Mappenavnet er basert på datoen og klokkeslettet til sikkerhetskopien. Alle skriverens maler og andre data overføres til den nye mappen og lagres på datamaskinen.