Hjem > Opprette etiketter og skrive ut ved hjelp av datamaskin > Opprette etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

Opprette etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

For å bruke skriveren med datamaskinen må du installere P‑touch Editor og skriverdriveren.

For de nyeste driverne og programvaren, gå til modellens Nedlastinger side på nettstedet for Brothers kundestøtte på support.brother.com.

1. Start P‑touch Editor image.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på Appar-skjermbildet, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

P-touch Editor starter.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil åpne en eksisterende layout, klikker du på Åpne (1).
    • Hvis du vil koble en forvalgt layout til en database, merker du av i avkrysningsboksen ved siden av Koble til database (2).
    • For å opprette en ny layout dobbeltklikker du på Ny layout-panelet (3), eller klikker på Ny layout-panelet (3) og deretter på →.
    • Hvis du vil opprette en ny layout ved hjelp av et forvalgt oppsett, kan du dobbeltklikke på en kategoriknapp (4), eller velge en kategoriknapp (4) og deretter klikke på →.
    image
    image
    Hvis du vil endre måten P-touch Editor starter på, klikker du på Verktøy>Alternativer på menylinjen i P-touch Editor for å vise Alternativerdialogboksen. Velg Generelt-overskriften på venstre side, og velg deretter ønsket innstilling i Operasjonerlisteboksen under Oppstartsinnstillinger.