Hjem > Nettverk > Finn ut mer om programvare og verktøy for nettverksadministrering

Finn ut mer om programvare og verktøy for nettverksadministrering

Beslektede modeller :TD‑4420DN / TD‑4520DN

Webbasert administrasjon

Webbasert administrasjon er et verktøy som bruker en standard webleser til å administrere maskinen ved hjelp av Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) eller Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer (HTTPS). Skriv inn maskinens IP-adresse i webleseren for å få tilgang til og endre innstillingene for utskriftsserveren.

BRAdmin Light (Windows)

BRAdmin Light er et verktøy for innledende konfigurasjon av nettverkstilkoblede Brother-skrivere. Dette verktøyet kan søke etter Brother-skrivere på nettverket, vise status og konfigurere de grunnleggende nettverksinnstillingene, for eksempel IP-adresse.

Gå til modellens Nedlastinger-side på webområdet for Brothers kundestøtte på support.brother.com for å laste ned BRAdmin Light.

image
Hvis du bruker en brannmur, antispionvare eller antivirusprogramvare, må du deaktivere dem midlertidig. Så snart du er sikker på at du kan skrive ut, aktiverer du dem igjen.

BRAdmin Professional (Windows)

BRAdmin Professional er et verktøy for mer avansert administrasjon av nettverkstilkoblede Brother-skrivere. Dette verktøyet kan søke etter Brother-skrivere i nettverket og vise statusen for skriverne i et brukervennlig skjermbilde (i Windows Utforsker-stil), som endrer farge for å identifisere statusen til hver skriver. Du kan konfigurere nettverks- og skriverinnstillinger og oppdatere enhetens fastvare via en Windows-datamaskin på LAN-nettverket ditt. BRAdmin Professional kan også logge aktiviteten til Brother-skrivere på nettverket og eksportere loggdata.

Gå til modellens Nedlastinger-side på nettstedet for Brothers kundestøtte på support.brother.com for å laste ned den nyeste versjonen av Brothers BRAdmin Professional.

image
  • Nodenavnet vises i det åpne BRAdmin Professional-vinduet.

Standard nodenavn er "BRNxxxxxxxxxxxx". ("xxxxxxxxxxxx" er basert på skriverens MAC-adresse/Ethernet-adresse.)

• Hvis du bruker en brannmur, antispionvare eller antivirusprogramvare, må du deaktivere dem midlertidig. Så snart du er sikker på at du kan skrive ut, aktiverer du dem igjen.