Hjem > Lagre eller administrere maler (P-touch Library) > Søke etter maler ved hjelp av P-touch Library (Windows)

Søke etter maler ved hjelp av P-touch Library (Windows)

Du kan søke etter maler som er registrert i P‑touch Library.
  1. Start P-touch Library.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Library 2.3.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på P-touch Library 2.3-ikonet på Appar-skjermbildet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library 2.3.

Hovedvinduet vises.
    image
  2. Klikk på Søk.
    Søk-dialogboksen vises.
    image
  3. Angi søkekriteriene.

Følgende søkekriterier er tilgjengelige:

Innstillinger Detaljer
    Flere parametere Bestemmer hvordan programmet søker når flere kriterier er angitt. Hvis du velger OG, søker programmet etter filer som oppfyller alle kriteriene. Hvis du velger ELLER, søker programmet etter filer som oppfyller noen av kriteriene.
    Navn Søk etter en mal ved å spesifisere filnavnet.
    Type Søk etter en mal ved å spesifisere filtypen.
    Størrelse Søk etter en mal ved å spesifisere filstørrelsen.
    Dato Søk etter en mal ved å spesifisere fildatoen.
  4. Klikk på Begynn søk.
    Søket begynner, og søkeresultatene vises.
  5. Lukk Søk-dialogboksen.
    Klikk på Søkeresultater i mappevisningen for å bekrefte søkeresultatene.
image
Du kan registrere maler i P‑touch Library ved å dra og slippe dem i Alt innhold-mappen eller i mappelisten.