Hjem > Før du bruker Brother-maskinen > Varemerker og lisenser

Varemerker og lisenser

• Android og Google Chrome er varemerker for Google LLC.
  • QR Code er et registrert varemerke som tilhører DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Epson ESC/P er et registrert varemerke som tilhører Seiko Epson Corporation.
  • Mac, Safari, iPad, iPhone og iPod touch er varemerker for Apple Inc.
  • Mozilla og Firefox er registrerte varemerker for Mozilla Foundation.
  • QR Code Generating Program Copyright © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • BarStar Pro Encode Library (PDF417, Micro PDF417, DataMatrix, MaxiCode, AztecCode, GS1 Composite, GS1 Databar, Code93, MSI/Plessey, POSTNET, Intelligent Mail Barcode)

Copyright © 2007 AINIX Corporation. Med enerett.

• Blue SDK

Copyright © 1995-2018 OpenSynergy GmbH.

Med enerett. Med enerett for alt som ikke er offentliggjort.

• Deler av denne programvaren er copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Med enerett.

Alle vare- og produktnavn for selskaper som vises på Brother-produkter, i relaterte dokumenter og annet materiale, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører disse respektive selskapene.