Skrive ut ved hjelp av USB-grensesnitt (masselagringsmodus)

Med masselagringsfunksjonen kan du sende en fil til skriveren ved bruk av USB-grensesnittet, uten å installere en skriverdriver.

Denne funksjonen er nyttig:

• når du vil bruke skriverinnstillinger som er lagret i en kommandofil (BIN-filformat) og legge til maler (BLF-filformat) på skriveren uten å bruke programvareverktøy Begge filtyper må distribueres av en administrator.
  • når du vil utføre kommandoer uten å installere skriverdriveren
  • ved bruk av en enhet med et OS (inkludert andre operativsystemer enn Windows) som støtter en USB-vertsfunksjon for utskrift og overføring av data
  1. Bekreft at skriveren er slått av.
  2. Samtidig som du trykker på image, trykker du på image.
    Strømlampen lyser grønt.
  3. Koble datamaskinen eller den mobile enheten til skriveren via USB.

Skriverens masselagringsområde vises som en mappe på datamaskinens eller enhetens skjerm.

image
    Hvis masselagringsområdet ikke vises automatisk, se instruksjonene til operativsystemet for datamaskinen eller den mobile enheten for å få informasjon om hvordan du får tilgang til masselagringsområdet.
  4. Dra og slipp filen du vil kopiere til masselagringsområdet.
  5. Trykk på image.
    Kommandoene i kommandofilen utføres, og statuslampen blinker grønt én gang. Når de er fullført, lyser strømlampen grønt.
  6. Hvis du vil slå av masselagringsmodus, slår du av skriveren.
MERK
  • Når skriveren slås av, deaktiveres masselagringsmodusen og eventuelle filer i masselagringsområdet blir slettet.
  • Denne funksjonen støtter kun filformatene BIN og BLF.
  • Ikke opprett mapper i masselagringsområdet. Hvis en mappe blir opprettet, kan ikke filer i denne mappen åpnes.
  • Kapasiteten til masselagringsområdet er 16 MB.
  • Dersom flere filer kopieres, er det mulig at kommandoene ikke kan utføres.
  • Kun USB-tilkobling er tilgjengelig mens skriveren er i masselagringsmodus.
  • Ikke åpne andre filer i masselagringsområdet når du kjører en kopiert fil.