Hjem > Opprette etiketter og skrive ut ved hjelp av datamaskin > Skrive ut strekkodeetiketter ved bruk av beskjært utskrift (Windows)

Skrive ut strekkodeetiketter ved bruk av beskjært utskrift (Windows)

Beslektede modeller :TD‑4520DN
Du kan skrive ut én eller flere strekkoder fra en PDF-fil i A4- eller brevstørrelse. Funksjonen for beskjært utskrift identifiserer automatisk de angitte strekkodene og beskjærer og skriver dem ut individuelt.
image
image
  • Funksjonen for beskjært utskrift er kun tilgjengelig når du skriver ut fra Windows-skriverdriveren, og den kan ikke utføres ved hjelp av P-touch Editor.
  • Nøyaktigheten til funksjonen for beskjært utskrift er avhengig av brukerens miljø, utskriftsmateriale og etikettinnhold.

Strekkoder som er klare og svart-hvitt anbefales.

Enkelte etiketter kan ikke skrives ut på korrekt måte, eller kan avvike fra de opprinnelige dataene hvis forholdene ikke er optimale.

For mer informasjon, besøk nettstedet for Brothers kundestøtte på support.brother.com.