Viktig merknad

• Innholdet i dette dokumentet og spesifikasjonene for dette produktet kan endres uten forvarsel.
  • Brother forbeholder seg retten til å foreta endringer uten forvarsel i spesifikasjonene og materialene i dette dokumentet, og kan ikke holdes ansvarlig for noen skader (inkludert følgeskader) som forårsakes av det presenterte materialet, inkludert, men ikke begrenset til, typografiske feil eller andre feil i denne publikasjonen.
  • Skjermbildene i dette dokumentet kan avvike avhengig av datamaskinens operativsystem, produktmodellen og programvareversjonen.
  • Før du bruker skriveren, må du sørge for å lese alle dokumenter som følger med skriveren for å få informasjon om sikkerhet og betjening.
  • Skriveren i illustrasjonene kan avvike fra skriveren din.
  • Tilgjengelig rekvisita varier fra land til land.
  • Vi anbefaler å bruke den nyeste versjonen av P-touch Editor.