Saatavilla olevat sovellukset

Windowsille saatavilla olevat sovellukset

Sovellus Ominaisuudet
P-touch Editor Tämän avulla voit suunnitella ja tulostaa mukautettuja tarroja käyttäen sisäänrakennettuja piirustustyökaluja, jotta voit luoda erilaisia fontti- ja tekstityylejä, tuoda kuvia ja lisätä viivakoodeja.
P-touch Transfer Manager

Tämän avulla voit siirtää malleja sekä muita tietoja tulostimeen ja tallentaa tietojesi varmuuskopioita tietokoneeseen.

Tämä sovellus asennetaan P-touch Editorin yhteydessä.

P-touch Library

Hallitsee ja tulostaa P-touch Editor -malleja.

P-touch Libraryn avulla voit tulostaa malleja.

Tämä sovellus asennetaan P-touch Editorin yhteydessä.

P-touch Update Software Päivitä ohjelmisto uusimpaan versioon.
Tulostinasetustyökalu Määritä tulostimen asetukset tietokoneesta.
BRAdmin Light

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Tämä etsii tulostimen verkostasi ja sallii sinun määrittää sen perusasetuksia tietokoneellasi.
BRAdmin Professional

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Tämä etsii tulostimen verkostasi ja sallii sinun määrittää sen lisäasetuksia ja päivityksiä tietokoneellasi.
Font Manager Tällä voit siirtää fontteja tulostimeen ja poistaa fontteja tulostimesta. Siirrettyjä fontteja voi käyttää ja tulostaa käyttämällä useita tulostuskomentoja.
image
  • Tietoja fontin käytön käyttöoikeudesta

Kun käytät fontteja, sinun on noudatettava kaikkia käyttöehtoja, jotka fonttien lain mukainen omistaja on asettanut. Ennen kuin lataat fontit palvelimesta, sinun on vahvistettava, että sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet fonttien käyttämiseen ja että noudatat omistajan käyttöehtoja. Muussa tapauksessa et saa ladata fontteja palvelimesta.