Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostusohjaimien ja ohjelmiston asentaminen tietokoneeseen

Tulostusohjaimien ja ohjelmiston asentaminen tietokoneeseen

Jos haluat tulostaa tietokoneestasi, asenna tulostinohjaimet, P-touch Editor ja muut sovellukset tietokoneeseesi.

1. Siirry osoitteeseen install.brother ja lataa ohjelmiston/dokumentaation asennusohjelma.
  2. Jatka asennusta kaksoisnapsauttamalla ladattua asennusohjelmaa ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Sulje valintaikkuna, kun asennus on valmis.
image

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Jos haluat käyttää tulostinta eri yhteysmenetelmällä kuin asennuksen aikana valitulla menetelmällä, käytä asennusohjelmaa uudelleen, asenna ohjelmisto ja tulostinohjaimet uudelleen ja valitse uusi yhteysmenetelmä.