Koti > Vianmääritys > Jos sinulla on laitteesi käyttöön liittyviä vaikeuksia

Jos sinulla on laitteesi käyttöön liittyviä vaikeuksia

Tässä luvussa kerrotaan, miten voidaan ratkaista yleisiä ongelmia, joita voi ilmetä tulostinta käytettäessä. Jos sinulla on ongelmia tulostimen kanssa, tarkista ensin, että olet tehnyt seuraavat tehtävät oikein.

• Yhdistä tulostin pistorasiaan. Lisätietoja on imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  • Poista kaikki suojaava pakkausmateriaali tulostimesta.
  • Asenna ja valitse oikea tulostinohjain. Lisätietoja on imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  • Yhdistä tulostin tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Lisätietoja on imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  • Sulje rullalokeron kansi kokonaan.
  • Aseta RD-rulla oikein. Lisätietoja on imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

Jos ongelmat eivät ole hävinneet imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja Jos näiden aiheiden lukemisen jälkeen et vieläkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, vieraile Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com.