Koti > Vianmääritys > Tulostimen asetusten palautus

Tulostimen asetusten palautus

Nollaa tulostimesi sisäinen muisti, kun haluat poistaa kaikki tallennetut tarratiedostot tai jos tulostin ei toimi oikein.

Nollaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin tulostimen painikkeiden avulla

1. Katkaise virta tulostimesta.
  2. Paina image- ja image-painiketta ja pidä niitä painettuina noin kolmen sekunnin ajan.
    Kaikki merkkivalot vilkkuvat punaisina.
  3. Pidä edelleen image painettuna.
    • (TD-4420DN/TD-4520DN) Nollaa verkkoasetukset painamalla kerran image-painiketta.

Virran merkkivalo syttyy punaisena.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) Nollaa siirretyt tiedot ja laiteasetukset painamalla kaksi kertaa image-painiketta.

Rullan merkkivalo syttyy punaisena.

• Paina image-painiketta kolme kertaa kaikkien asetusten ja laiteasetusten palauttamiseksi tehdasasetuksiin.

Tilamerkkivalo syttyy punaisena.

4. Päästä irti image-painikkeesta.
    Kaikki merkkivalot vilkkuvat punaisina neljästi ja alkavat sitten palaa punaisina.

Tietojen nollaus Tulostinasetustyökalun avulla

Voit tehdä tulostimelle seuraavia toimintoja Tulostinasetustyökalun avulla tietokoneesta:

• poistaa malleja ja tietokantoja
  • (TD-4420DN/TD-4520DN) nollata tietoliikenneasetukset
  • palauttaa tulostimen asetukset tehdasasetuksiin