Koti > Mallien tallentaminen tai hallitseminen (P-touch Library) > Tarrojen muokkaaminen P-touch Libraryn avulla (Windows)

Tarrojen muokkaaminen P-touch Libraryn avulla (Windows)

1. Käynnistä P-touch Library.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Library 2.3.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta P-touch Library 2.3 -kuvaketta Sovellukset-näytössä.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Valitse Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library 2.3.

Pääikkuna tulee näyttöön.
    image

Työkalurivin kuvakkeiden yleiskatsaus

Kuvake Painikkeen nimi Käyttötarkoitus
    image
    Avaa Avaa valitun mallin.
    image
    Tulosta Tulostaa valitun mallin tulostimella.
    image
    Haku Antaa sinun hakea malleja, jotka on rekisteröity P-touch Libraryyn.
    image
    Näyttötapa Muuttaa tiedoston näyttötapaa.
  2. Valitse malli, jota haluat muokata, ja valitse sitten Avaa.
    Malliin liitetty ohjelma käynnistyy, jotta voit muokata mallia.