Koti > Liite > Tulostusmateriaalin automaattinen määritys > Tulostusmateriaalin automaattisen määrityksen käyttäminen

Tulostusmateriaalin automaattisen määrityksen käyttäminen

Tulostusmateriaalitietojen kalibrointi käyttämällä tulostimen painikkeita

• Paina image ja pidä sitä painettuna noin viiden sekunnin ajan.
    Kun kalibrointi on valmis, tunnistetut paperitiedot asetetaan tulostimessa.

Tulostusmateriaalitietojen kalibrointi käyttämällä Tulostinasetustyökalua

1. Yhdistä määritettävä tulostin tietokoneeseen.
  2. Käynnistä Tulostinasetustyökalu.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Valitse Aloita>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta Printer Setting Tool -kuvaketta Sovellukset-näytössä.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Valitse Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

3. Valitse Paperikoon määritys.
  4. Valitse Muokkaa tai Uusi.
  5. (TD-4210D/TD-4410D) Valitse Automaattinen tulostusmateriaalin määritys.
    Kun kalibrointi on valmis, tunnistetut paperitiedot asetetaan tulostimessa.
  6. (TD-4420DN/TD-4520DN) Valitse avattava Automaattinen tulostusmateriaalin määritys -luettelo ja valitse sitten Automaattinen tulostusmateriaalin määritys tai Hanki vain leveys (ei syöttöä).
    Tunnistuksen tulokset tulevat näkyviin.
  7. Käytä tuloksia paperikokoasetuksille valitsemalla Tuo.