Home > Appendix > Software Development Kit

Software Development Kit

Download de SDK (Software Development Kit) vanuit het Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

(TD-4210D) De b-PAC SDK kan ook worden gedownload. (De beschikbare SDK’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.)

(TD-4420DN/TD-4520DN) Hier kunt u ook de b-PAC SDK en de SDK’s voor mobiele apparaten downloaden (Android, iPhone en iPad). (De beschikbare SDK’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.)

(TD-4410D) Hier kunt u ook de b-PAC SDK en de SDK’s voor mobiele apparaten downloaden (alleen Android). (De beschikbare SDK’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.)