Home > Appendix > Opties > De opties voor de labelafpeller wijzigen

De opties voor de labelafpeller wijzigen

Nadat u de labelafpeller hebt geplaatst, gebruikt u het printerstuurprogramma om de opties voor afpellen in te stellen
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik op Start>Instellingen>Apparaten>Printers en scanners. Klik op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op Wachtrij openen. Klik op Printer>Voorkeursinstellingen.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik op Configuratiescherm in het scherm Toepassingen. Klik op Hardware en geluiden>Apparaten en printers. Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op het menu Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik op Starten>Apparaten en printers. Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op het menu Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

2. Schakel het selectievakje Afpelfunctie gebruiken in.
  3. Klik op OK.