Home > Software installeren > De printer verbinden met een computer > De printer via een bedraad LAN met een computer verbinden

De printer via een bedraad LAN met een computer verbinden

Gerelateerde modellen:TD‑4420DN / TD‑4520DN
Installeer de printerstuurprogramma’s en Printer Instelling Tool en geef de instellingen voor een bedrade LAN-verbinding op als u een statisch IP-adres wilt gebruiken voor de verbinding tussen de printer en een bedraad LAN-netwerk.

Netwerkkabel

Gebruik een parallelle twisted-pairkabel categorie 5 (of hoger) voor een 10BASE-T- of 100BASE-TX Fast Ethernet-netwerk.

BELANGRIJK
Verbind dit product nooit met een LAN-verbinding die kan blootstaan aan te hoge voltages.
  1. Als tijdens de installatie instructies op het scherm worden weergegeven, controleer dan of de printer is uitgeschakeld voordat u de LAN-kabel aansluit.
  2. Steek de LAN-kabel in de LAN-poort aan de achterzijde van de printer.
  3. Schakel de printer in.