Home > Netwerk > Informatie over de netwerkbeheersoftware en -hulpprogramma’s

Informatie over de netwerkbeheersoftware en -hulpprogramma’s

Gerelateerde modellen:TD‑4420DN / TD‑4520DN

Webbased management

Webbased management is een hulpprogramma dat een standaardwebbrowser gebruikt om het apparaat te beheren met HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) of HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer). Typ het IP-adres van het apparaat in de webbrowser om de instellingen van de afdrukserver weer te geven of te wijzigen.

BRAdmin Light (Windows)

BRAdmin Light is een hulpprogramma voor de initiële instelling van Brother-printers aangesloten op een netwerk. Met dit hulpprogramma kunt u naar Brother-printers op het netwerk zoeken, de status weergeven en de basisnetwerkinstellingen, zoals het IP-adres, configureren.

Ga naar de Downloads-pagina van uw model op de ondersteuningswebsite van Brother (op support.brother.com) om BRAdmin Light te downloaden.

image
Als u een firewall, antispyware- of antivirussoftware gebruikt, moet u deze tijdelijk uitschakelen. Als u er zeker van bent dat u kunt afdrukken, moet u de firewall, antispyware- of antivirussoftware weer inschakelen.

BRAdmin Professional (Windows)

BRAdmin Professional is een hulpprogramma met geavanceerde beheerfuncties voor Brother-printers op een netwerk. Dit hulpprogramma kan ook worden gebruikt om op het netwerk te zoeken naar Brother-printers en voor het weergeven van de printerstatus via een venster dat lijkt op Windows Verkenner. De status van de printers wordt aan de hand van kleuren aangegeven. U kunt de netwerk- en printerinstellingen configureren en de printerfirmware bijwerken vanaf een Windows-computer op het LAN. BRAdmin Professional kan ook de activiteiten bijhouden van de Brother-printers op het netwerk en de logboekgegevens exporteren.

Ga naar de Downloads-pagina van uw model op de ondersteuningswebsite van Brother (op support.brother.com) om de meest recente versie van het hulpprogramma BRAdmin Professional van Brother te downloaden.

image
  • De naam van het knooppunt staat in het venster van BRAdmin Professional.

De standaardnaam van het knooppunt is "BRNxxxxxxxxxxxx". ("xxxxxxxxxxxx" is gebaseerd op het MAC-adres/Ethernetadres van de printer.)

• Als u een firewall, antispyware- of antivirussoftware gebruikt, moet u deze tijdelijk uitschakelen. Als u er zeker van bent dat u kunt afdrukken, moet u de firewall, antispyware- of antivirussoftware weer inschakelen.