Home > Sjablonen beheren of opslaan (P-touch Library) > Sjablonen bewerken met P-touch Library (Windows)

Sjablonen bewerken met P-touch Library (Windows)

1. Start P-touch Library.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Library 2.3.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik op het pictogram P-touch Library 2.3 in het scherm Toepassingen.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik op Starten>Alle programma's>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library 2.3.

Het hoofdvenster wordt geopend.
    image

Een overzicht van de pictogrammen op de werkbalk

Pictogram Naam knop Functie
    image
    Openen De geselecteerde sjabloon openen.
    image
    Afdrukken De geselecteerde sjabloon afdrukken met de printer.
    image
    Zoeken Hiermee kunt u sjablonen zoeken die zijn opgeslagen in P-touch Library.
    image
    Weergave wijzigen Hiermee wijzigt u de stijl van de bestandsweergave.
  2. Selecteer de sjabloon die u wilt bewerken en klik vervolgens op Openen.
    Het programma dat aan de sjabloon is gekoppeld wordt gestart, zodat u de sjabloon kunt bewerken.