Home > Voordat u uw Brother-apparaat gebruikt > Handelsmerken en licenties

Handelsmerken en licenties

• Android en Google Chrome zijn handelsmerken van Google LLC.
  • QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Epson ESC/P is een gedeponeerd handelsmerk van Seiko Epson Corporation.
  • Mac, Safari, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc.
  • Mozilla en Firefox zijn wettig gedeponeerde handelsmerken van de Mozilla Foundation.
  • QR Code Generating Program Copyright© 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • BarStar Pro Encode Library (PDF417, Micro PDF417, DataMatrix, MaxiCode, AztecCode, GS1 Composite, GS1 Databar, Code93, MSI/Plessey, POSTNET, Intelligent Mail Barcode)

Copyright© 2007 AINIX Corporation. Alle rechten voorbehouden.

• Blue SDK

Copyright© 1995-2018 OpenSynergy GmbH.

Alle rechten voorbehouden. Alle niet-gepubliceerde rechten voorbehouden.

• Voor delen van deze software geldt: copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Alle rechten voorbehouden.

Alle handels- en productnamen van bedrijven die vermeld zijn op Brother-producten, de bijbehorende documenten en andere materialen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.