Hovedvindue for P-touch Transfer Manager (Windows)

image
  1. Menulinje
    Giver adgang til forskellige kommandoer samlet under hver menutitel (menuerne Filer, Rediger, Vis, Funktioner og Hjælp) i henhold til deres funktioner.
  2. Printervælger
    Gør det muligt for dig at vælge en printer, der skal overføres data til. Når du vælger en printer, vises kun de data, der kan sendes til den valgte printer, på datalisten.
  3. Skabelonliste
    Viser en liste med skabeloner i den valgte mappe.
  4. Forhåndsvisning
    Viser en forhåndsvisning af skabelonerne i skabelonlisten.
  5. Mappeliste
    Viser en liste over mapper og printere. Når du vælger en mappe, vises skabelonerne i den valgte mappe i skabelonlisten. Hvis du vælger en printer, vises de aktuelle skabeloner og andre data, der er gemt i printeren.
  6. Værktøjslinje
    Giver adgang til ofte anvendte kommandoer.

Forklaring af ikonerne på værktøjslinjen

Ikon Knapnavn Funktion
image
Overfør Sender skabeloner og andre data fra computeren til printeren.
Gem overførselsfil

(Ikke tilsluttet til en printer)

Ændrer filtype for de data, der skal overføres til andre programmer.

Vælg BLF som filtypenavn, når du udskriver labels med masselagringstilstand (USB), eller når du overfører dataene med BRAdmin Professional (LAN).Vælg PDZ, når dataene overføres via Transfer Express (USB).

De tilgængelige interfaces kan variere afhængigt af din model.

image
Backup Henter skabeloner og andre data, der er gemt i printeren og gemmer dem på computeren.
image
Åbn Åbner den valgte skabelon.
image
Søg Giver dig mulighed for at søge efter skabeloner eller andre data, der er registreret i P-touch Library.
image
Visningstype Skifter filvisningstype.