Hjem > Installation af software > Tilslutning af printeren til en computer > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af kabelbaseret LAN

Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af kabelbaseret LAN

Relaterede modeller:TD‑4420DN / TD‑4520DN
For at du kan bruge en statisk IP-adresse til at forbinde printeren med en kabelbaseret LAN-forbindelse skal printerdriverne og printerindstillingsværktøjet installeres, og derefter skal indstillingerne for den kabelbaserede LAN-forbindelse angives.

Netværkskabel

Brug et Cat 5 (eller bedre) parsnoet lige kabel til 10BASE-T eller 100BASE-TX Fast Ethernet-netværk.

VIGTIGT
Tilslut ikke produktet til en LAN-forbindelse, som er genstand for overspændinger.
  1. Hvis vejledningen på skærmen vises under installationen, skal du sørge for, at printeren er slukket, inden netværkskablet tilsluttes.
  2. Sæt netværkskablet i LAN-porten på bagsiden af printeren.
  3. Tænd printeren.