Hjem > Opbevaring eller administration af skabeloner (P-touch Library) > Redigering af skabeloner ved hjælp af P-touch Library (Windows)

Redigering af skabeloner ved hjælp af P-touch Library (Windows)

1. Start P-touch Library.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Library 2.3.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet P-touch Library 2.3 på skærmen Apps.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library 2.3.

Hovedvinduet vises.
    image

Oversigt over ikonerne på værktøjslinjen

Ikon Knapnavn Funktion
    image
    Åbn Åbner den valgte skabelon.
    image
    Udskriv Udskriver den valgte skabelon med printeren.
    image
    Søg Giver dig mulighed for at søge efter skabeloner, der er registreret i P-touch Library.
    image
    Visningstype Skifter filvisningstype.
  2. Vælg den skabelon, du vil redigere, og klik derefter på Åbn.
    Det program, der er tilknyttet skabelonen, starter, så du kan redigere skabelonen.