Hjem > Oprettelse af labels og udskrivning ved hjælp af computer > Udskrivning af labels ved hjælp af printerdriveren (Windows)

Udskrivning af labels ved hjælp af printerdriveren (Windows)

1. Tilslut printeren til en computer.
  2. Åbn det dokument, du vil udskrive.
  3. Vælg udskrivningskommandoen i dit program.
  4. Vælg din printer, og klik derefter på udskrivningsegenskaberne eller præferenceknappen.
    Printerdrivervinduet åbnes.
  5. Rediger printerindstillingerne, hvis det er nødvendigt.
  6. Klik på OK.
  7. Gennemfør din udskrivning.
    Printeren begynder at udskrive. Når udskrivningen er afsluttet, går printeren tilbage til den tilstand, som var valgt, før udskrivningen startede.