Udskrivning ved hjælp af USB-interface (masselagringstilstand)

Masselagringsfunktionen gør det muligt at sende en fil til printeren med USB-interfacet uden at installere en printerdriver.

Denne funktion er praktisk i forbindelse med følgende:

• Ved anvendelse af printerindstillinger, der er gemt i en kommandofil (BIN-filformat), og tilføjelse af skabeloner (BLF-filformat) til din printer uden at bruge nogen softwareværktøjer. Begge filtyper skal distribueres af en administrator.
  • Ved udførelse af kommandoer uden installation af printerdriveren.
  • Ved brug af en enhed med et operativsystem (herunder ikke-Windows-operativsystemer), der understøtter en USB-værtsfunktion, til at udskrive og overføre data.
  1. Kontrollér, at printeren er slukket.
  2. Mens du trykker på image, skal du trykke på image.
    Strøm-LED’en lyser grønt.
  3. Tilslut computeren eller mobilenheden til printeren via USB.

Printerens masselagringsområde vises som en mappe på computerens eller enhedens skærm.

image
    Hvis masselagringsområdet ikke vises automatisk, kan du finde flere oplysninger om at få adgang til masselagringsområdet i instruktionerne til computerens eller mobilenhedens operativsystem.
  4. Træk den fil, du vil kopiere, til masselagringsområdet, og slip den.
  5. Tryk på image.
    Kommandoerne i kommandofilen udføres, og status-LED’en blinker grønt én gang. Når handlingen er udført, lyser strøm-LED’en grønt.
  6. Sluk printeren for at deaktivere masselagringstilstanden.
BEMÆRK
  • Når printeren slukkes, deaktiveres masselagringstilstanden, og alle filer i masselagringsområdet slettes.
  • Denne funktion understøtter BIN- og BLF-filer.
  • Undlad at oprette mapper i masselagringsområdet. Hvis der oprettes en mappe, kan der ikke opnås adgang til filerne i mappen.
  • Masselagringsområdets kapacitet er 16 MB.
  • Hvis der kopieres flere filer, bliver kommandoerne muligvis ikke udført.
  • Kun USB-tilslutning er tilgængelig, mens printeren er i masselagringstilstand.
  • Prøv ikke på at få adgang til andre filer i masselagringsområdet, når en kopieret fil udføres.