Hjem > Oprettelse af labels og udskrivning ved hjælp af computer > Udskrivning af stregkodelabels ved hjælp af Beskåret udskrivning (Windows)

Udskrivning af stregkodelabels ved hjælp af Beskåret udskrivning (Windows)

Relaterede modeller:TD‑4520DN
Du kan udskrive en eller flere stregkoder fra en PDF-fil i A4- eller Letter-størrelse. Funktionen Beskåret udskrivning identificerer automatisk de stregkoder, du angiver, og beskærer og udskriver dem derefter individuelt.
image
image
  • Funktionen Beskåret udskrivning er kun tilgængelig ved udskrivning fra Windows-printerdriveren og kan ikke udføres ved hjælp af P-touch Editor.
  • Nøjagtigheden af funktionen Beskåret udskrivning afhænger af brugerens miljø, udskrivningsmateriale og labelindhold.

Tydelige, sort-hvide stregkoder anbefales.

Visse labels udskrives muligvis ikke korrekt eller kan variere fra de originale data, hvis betingelserne ikke er optimale.

Du kan finde flere oplysninger på Brother Support-webstedet på support.brother.com.