Tulostus

Tulostustekniikka

Suora lämpö

Tulostustarkkuus

203 dpi

Tulostusnopeus (Määräytyy käytetyn tulostusmateriaalin mukaan.)

Enintään 127 mm/s *1

Enintään 127 mm/s (Kun tarrankuorijaa käytetään.)

Enintään 76,2 mm/s (Kun taustapaperittoman tarran vetorullasarjaa käytetään.)

Suurin tulostusleveys

72 mm

Suurin tulostuspituus

3 000 mm

Pienin tulostuspituus
12,7 mm
*1

Käyttäen Brotherin tulostustestitietoja (10 prosentin peitto, 76 x 29 mm) 23 °C:n lämpötilassa, kun tulostus tapahtuu jatkuvasti käyttäen USB-yhteyttä ja uutta, täyteen ladattua akkua.

Tulostimen koko

Paino (mukaan lukien akku)

Noin 807 g

Mitat

Noin 117 (L) x 77 (K) x 180 mm (S)

Liitäntä

USB

USB v2.0 (Full Speed) (tyyppi C)

Bluetooth

Bluetooth v5.0

SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic) ja GATT (Bluetooth Low Energy)

Tuettu protokolla: iAP

Ethernet

10 tai 100 Mbps:n Ethernet (otetaan käyttöön automaattisesti, kun tulostin asetetaan latauskelkkaan)

Langaton lähiverkko (5 GHz)

IEEE 802.11 a/n, 802.11i, 802.11r, WPS 2.0 (infrastruktuuritila)

Langaton lähiverkko (2,4 GHz)

IEEE 802.11 b/g/n, 802.11i, 802.11r, WPS 2.0 (infrastruktuuritila)

IEEE 802.11 g/n, 802.11d, 802.11i (Wireless Direct -tila)

Protokolla (IPv4)
ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS-/NetBIOS-nimenselvitys, DNS-selvitys, mDNS, LLMNR-vastaaja LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP-asiakas ja -palvelin, SNMPv1/v2c/v3, HTTP-/HTTPS-asiakas ja -palvelin, TFTP-palvelin, ICMP, WWW-palvelut (tulostus), SNTP-asiakas
Protokolla (IPv6)
NDP, RA, DNS-selvitys, mDNS, LLMNR-vastaaja, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP-asiakas ja -palvelin, SNMPv1/v2c/v3, HTTP-/HTTPS-asiakas ja -palvelin, TFTP-palvelin, ICMP, WWW-palvelut (tulostus), SNTP-asiakas
Verkon suojaus (kiinteä verkko)

SSL/TLS1.0/1.1/1.2 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Verkon suojaus (langaton verkko)

SSL/TLS1.0/1.1/1.2 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Langattoman verkon suojaus

WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), WPA3-SAE (AES)

Langaton sertifiointi
Wi-Fi-sertifiointimerkin käyttöoikeus (WPA™/WPA2™/WPA3™ - yritys, henkilökohtainen), Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) -tunnistinmerkin käyttöoikeus

Ympäristö

Käyttölämpötila

Käyttö:

Akku: –20...55 °C

Verkkolaite (lisävaruste): –10...40°C

Autosovitin (lisävaruste): –10...50°C

–20...55 °C (Kun mitään lisävarusteita ei käytetä.) (Suositeltu lämpötila on 0–40 °C)

–10...35 °C (Kun tarrankuorijaa käytetään.)

10–30 °C (Kun taustapaperittoman tarran vetorullasarjaa käytetään.)

Lataaminen:

0–40 °C(Suositeltu lämpötila on 5–35 °C)

Jos akun sisäinen lämpötila ei ole tällä alueella, lataaminen saattaa pysähtyä.

Ilmankosteus käytön aikana

10–90 % (ei tiivistymistä)

50% (Kun tarrankuorijaa / taustattoman tarran vetorullaa käytetään.)

Virtalähde

Akku
Litiumioniakku: 7,2 V
Verkkolaite (lisävaruste)

Verkkolaite (15 V)

Autosovitin (lisävaruste)
Autosovitin tai kiinteä tyyppi (12 V (tasavirta))
Tulostettujen tarrojen enimmäismäärä *1

15 000

Lataamisaika
Noin 3 tuntia
*1

Käyttäen Brotherin tulostustestitietoja (10 prosentin peitto, 76 x 29 mm) 23 °C:n lämpötilassa, kun tulostus tapahtuu jatkuvasti käyttäen USB-yhteyttä ja uutta, täyteen ladattua akkua.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Tulostusmateriaali voi vaikuttaa tulostuslaatuun.

Jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulostustulokset, suosittelemme aitojen Brother-tulostusmateriaalien käyttämistä.

Tulostusmateriaalin tyyppi

Kuitti, aukon/mustan merkin tarra, hintalappu, taustapaperiton (lisävaruste)

Tulostusmateriaalin leveys

25,4–80 mm

Paksuus

Kuitti: 0,058–0,090 mm

Tunniste: 0,090–0,140 mm

Tarra: 0,080–0,170 mm

Rullan ulkohalkaisija (enintään)
66 mm
Tulostusmateriaalin rullan pidikkeen hylsyn läpimitta

Vakio (harmaa): 25,4 mm (oletus)

Laatikossa (musta): 12,7–13 mm tai 19 mm

Lisävaruste (vaaleanharmaa): 34,9 mm

Lisävaruste (musta): 12 mm - 13 mm

Tulostusmateriaalianturi
Valosäteily, heijastus