Näyttö

Nestekidenäyttö 320 x 240 pikselin 3,5 tuuman TFT-värinäyttö
Merkkivalo Yksi virran merkkivalo (kolme väriä: vihreä, punainen ja ruskeankeltainen)

Tulostaminen

Tulostustapa Lämpösiirto ja suora lämpötulostus
Suurin tulostusleveys 104 mm
Suurin tulostuspituus 11 430 mm
Suurin tulostusnopeus 305 mm sekunnissa
Tulostustarkkuus 300 dpi

Koko

Mitat 276 mm (L) x 326 mm (K) x 502 mm (S)
Paino Noin 15,35 kg

Liittymä

USB USB Ver. 2.0 (High Speed) (tyyppi B)
Sarjaportti RS-232
Kiinteä lähiverkko 10/100 Mb/s
USB-isäntäportti Erillinen: USB-näppäimistö, USB-skanneri
Tallennustila: USB-muistitikku
Bluetooth (lisävaruste) Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteismoduuli
Bluetooth Bluetooth-versio 5.0
SPP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy)
Wi-Fi (lisävaruste) IEEE 802.11a/b/g/n
Wi-Fi-suojaus Avoin, WEP-Open, WPA-PSK/WPA2 (AES ja TKIP)
- 802.11i
- WPA2-Enterprise: EAP-FAST, EAP-TTLS, EAP-TLS, PEAPv0

Ympäristö

Lämpötila Käyttö: 0...40 °C
Varastointi: –40...60 °C
Kosteus Käyttö: 25 - 85 % (ei tiivistymistä)
Varastointi: 10 - 90 % (ei tiivistymistä)

Virtalähde

Virtalähde Sisäinen hakkurivirtalähde
- Tulo: vaihtovirta 100–240 V, 2,0–4,0 A, 50–60 Hz
- Lähtö: tasavirta 5 V, 5,0 A; tasavirta 24 V, 7,0 A; tasavirta 36 V, 1,4 A; yhteensä 243 W

Paperin tekniset tiedot

Tulostusmateriaalin tyyppi Jatkuva, muotoon leikattu, musta merkki, jatkuva (fan-fold), rei’itetty, hintalappu, hoito-ohje
Kuorijatila: tavallinen päällystetty paperi
Kelaustyyppi Ulkokelaus
Tulostusmateriaalin leveys 20 - 114 mm
Tulostusmateriaalin paksuus 0,06 - 0,28 mm
Rullan ulkohalkaisija (enintään) 203,2 mm
Hylsyn koko 38,1 - 76,2 mm
Tulostusmateriaalianturi Väli (läpäisyyn perustuva anturi), musta merkki (heijastava)

Nauhan tekniset tiedot

Pituus 600 m pitkä, suurin ulkohalkaisija 90 mm
Hylsyn koko 25,4 mm (tulostus ulko- tai sisäpuolelle)
Nauhan leveys 25,4 - 114,3 mm

Muu

Leikkuri Raskaaseen työhön tarkoitettu leikkurilisävaruste (poikkileikkaava giljotiinileikkuri), (ei käyttäjän vaihdettavissa) *1
Tarrankuorija Tarrankuorijalisävaruste (ei käyttäjän vaihdettavissa) *1
Tuetut viivakoodit Linear:
Code 11 (USD-8), Code 39, Code 93, Code 128 with subsets A/B/C, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN- 13, UPC and EAN 2- or 5-digit extensions, GS1-128 (UCC/EAN-128), MSI, Plessey, POSTNET, Standard 2-of-5 (IATA), Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, ITF-14, EAN-14, LOGMARS, Codabar (NW-7), Planet, Telepen, Deutsche Post Identcode, Deutsche Post Leitcode, Datalogic 2-of-5 (China Post)

2D:
CODABLOCK F, PDF417, Code 49, GS1 DataMatrix, MaxiCode, QR Code, TLC39, MicroPDF417, GS1 DataBar (RSS), Aztec Code
Tulostimen ohjauskomento FBPL-EZD (FBPL II-, EPL II-, ZPL II- ja DPL-yhteensopiva)
FBPL-EZS (FBPL II-, EPL II-, ZPL II- ja SBPL-yhteensopiva)
Sisäänrakennetut fontit Kahdeksan aakkosnumeerista bittikarttafonttia
Monotype Imaging® TrueType -fonttimoduuli ja yksi skaalattava CG Triumvirate Bold Condensed -fontti
*1 Vain valtuutetut Brother-jälleenmyyjät voivat vaihtaa lisävarusteita.