Tulostus

Tulostustapa Suora lämpötulostus lämpöpään avulla
Tulostusnopeus *1 Enint. 150 mm/sek, enint. 93 tarraa/min (vakio-osoitetarrat) (kun kytkettynä PC:hen ja P-touch Editor käytössä, USB-kaapeli)
Tulostuspää 300 dpi / 720 pistettä
Suurin tulostusleveys 59 mm
Suurin tulostuspituus 1 m
Pienin tulostuspituus 12,7 mm

Muut

Näyttö Wi-Fi-merkkivalo (vihreä), tilamerkkivalo (vihreä, oranssi, punainen)
Leikkuri Kestävä automaattinen leikkuri
Painikkeet Virtapainike, Wi-Fi-painike, syöttöpainike, leikkauspainike
Virtalähde 220–240 V (vaihtovirta), 50/60 Hz, 1,1 A
Koko (L × S × K) 128 × 236 × 153 mm
Paino Noin 1,2 kg (ilman DK-rullia)
Liitäntä Windows:
RS-232C *2, Nopea USB, Ethernet 10BASE-T/100BASE-TX, langaton verkko
Mac:
Nopea USB, Ethernet 10BASE-T/100BASE-TX, langaton verkko
Käyttölämpötila 10–35 °C
Käyttökosteus 20–80% (ilman tiivistymistä)
*1 Määräytyy käytetyn materiaalin (teippi/tarra) mukaan.
*2 Windows/Mac-tulostinohjaimet eivät tue RS-232C-liitäntää.