Afdrukken

Afdruktechnologie Direct thermisch
Afdrukresolutie 203 dpi
Afdruksnelheid (Afhankelijk van het gebruikte papier) Maximaal 152 mm/sec
(In een standaardomgeving bij Brother)
Maximale afdrukbreedte 54 mm
Maximale afdruklengte 1 000 mm
Minimale afdruklengte 12,7 mm

Afmeting

Gewicht (inclusief batterij) Circa 465 g
Afmetingen Circa 100 (D) x 122 (B) x 57 (H) mm

Interface

USB USB ver. 2.0 (Full Speed) (mini-B)
Bluetooth Ver 2.1 + EDR
Ondersteunde profielen: SPP, OPP, BIP, HCRP
Ondersteund protocol: iAP
Draadloos LAN IEEE 802.11g/n (Wireless Direct)
IEEE 802.11b/g/n (infrastructuurmodus)
IEEE 802.11b/g/n (ad-hocmodus) *1

Omgeving

Bedrijfstemperatuur In bedrijf: -10 °C tot 50 °C
Tijdens opladen: 0 °C tot 40 °C
Luchtvochtigheidsgraad 10 tot 90% (niet-condenserend, maximale natteboltemperatuur: 27 °C)
Opslagtemperatuur -20 °C tot 60 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10% to 90% (No condensation, Maximum wet bulb temperature: 45°C)

Voeding

Batterij Oplaadbare li-ionbatterij: 7,2 V
Adapter (optioneel) Netspanningsadapter (15 V)
Autolader (optioneel) Autolader voor aansluiting op de sigarettenaansteker (12 V (gelijkstroom))
Maximumaantal labels 6 400 labels (bij continu afdrukken met behulp van een USB-verbinding en een nieuwe, volledig opgeladen oplaadbare li-ionbatterij)
Getest met testafdrukgegevens van Brother (13% dekking, 51 x 25,4 mm) bij 23 °C.
Oplaadtijd 3 uur (bij opladen bij 23 °C, terwijl de printer uit staat en er een nieuwe oplaadbare li-ionbatterij is geplaatst)

Specificaties van het papier

Soort papier Bon, label *2
Breedte van media 58 mm
Dikte Ontvangstbewijs: 0,058 mm tot 0,090 mm
Label: 0,080 mm tot 0,170 mm *2
Buitendiameter rol (max) 40 mm
Kerndoorsnee (min) Bon, label *2 : 10,2 mm
Mediasensor Reflectief
*1 Niet alle computers, mobiele apparaten en besturingssystemen ondersteunen mogelijk de ad-hocmodus.
*2 Alleen geschikt voor labelrollen met zwarte markering op de achterzijde van het schutblad