SCHERM

LCD Nee
LED 1 (3 kleuren: groen, rood, oranje)

AFDRUKKEN

Afdrukmethode Thermisch
Maximale afdrukbreedte Max. 98,6 mm (3,9 inch)
Afdrukbare labellengte 25,4mm - 3m (USB) (QL-1050, QL-1050N)
25,4mm - 1m (Serieel) (QL-1050, QL-1050N)
25,4mm - 1m (Netwerk) (QL-1050N)
Afdruksnelheid Max. 110 mm/sec. (69 standaardadreslabels per minuut)
Afdrukresolutie 300 dpi / 1296 punten

FUNCTIES

Mes Duurzaam automatisch mes (niet vervangbaar door gebruiker)
Tijd- en datumstempel Door pc gegenereerd
Streepjescode Softwarezijde: CODE39, CODE128, EAN8, EAN13, EAN128, UPC-A, UPC-E, I-2/5(ITF), CODABAR, ISBN-2, ISBN-5, Laser Barcode, POSTNET, QR code, MicroQR code, PDF417, Data Matrix
Apparaatzijde(*1): CODE39, CODE128, EAN8, EAN13, EAN128, UPC-A, UPC-E, I-2/5(ITF), CODABAR, QR code, MicroQR code, PDF417, Data Matrix
Sjabloonoverdracht Ja
Geheugen voor overgebrachte gegevens 99 sjablonen of 2048 kB
Printerbeheeropdracht Rastermodus
ESC/P-modus
P-touch-sjabloonmodus
Ingebouwde lettertypen Bitmaplettertypen: Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold, San Diego, Brougham
Contourlettertypen: Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Ingebouwde tekengrootten Bitmaplettertypen: 24 punten, 32 punten, 48 punten
Contourlettertypen: 33-400 punten (22 grootten)
Ingebouwde tekenstijlen Contour, Schaduw, Contour en schaduw, Cursief, Onderstreept, Vet, Verticaal
Ingebouwde tekenbreedten (alleen voor afdrukken via ESC/P) x2 (breedte), x2 (hoogte), x1/2 (breedte)

NETVOEDING

NETVOEDING Interne softwarevoeding

AFMETINGEN

Afmetingen 170 x 222 x 148 mm (b x d x h)
6,7 x 8,7 x 5,8 inch (b x d x h)
Gewicht 1,7 kg (exclusief DK-rol)
3,8 lb. (exclusief DK-rol)

OVERIG

Temperatuur 10-35 °C (50-95 °F)
Luchtvochtigheid 20-80% (zonder condensatie)

VERBRUIKSARTIKELEN

Soort rol DK-rollen (gestanste DK-labels/doorlopende DK-tape)
Rolbreedte Max. labelbreedte 102 mm (4 inch)

PC-VERBINDING

Interface Windows: USB-poort (USB 1.1 of 2.0), RS-232C (QL-1050, QL-1050N)
Mac OS: USB-poort (USB 1.1 of 2.0) (QL-1050)
Opmerking (*1)
  • QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED in Japan en andere landen.
  • BarStar Pro Encode Library (DataMatrix, PDF417) Copyright (c) 2007 AINIX Corporation. All rights reserved. (Deze tekst is in Engels op verzoek van AINIX Corporation.)