MOTOR

Technologie Elektrofotografisch (single-pass)
Afdruksnelheid (A4/Letter)*1 Standaard Monochroom Maximaal 20 ppm/ maximaal 21 ppm
Kleur Maximaal 20 ppm/ maximaal 21 ppm
Duplex Monochroom Maximaal 7 zijden per minuut (3,5 vellen per minuut)
Kleur Maximaal 7 zijden per minuut (3,5 vellen per minuut)
Opwarmduur *2 Uit slaapstand : minder dan 33 sec.
Na inschakelen : minder dan 37 sec.
(met 64 MB RAM standaard)
Eerste afdruk na *2 (indien gebruiksklaar en uit standaardlade) Monochroom Minder dan 16 sec.
Kleur Minder dan 17 sec.
Resolutie 600 x 600 dpi, kwaliteit 2400 dpi (2400x600)

CONTROLLER

Processor NEC VR5500 300 MHz
Geheugen Standaard 64 MB
Optie Maximaal 576 MB met 1 sleuf (144-pins SO-DIMM)
(maximaal één DIMM van 512 MB kan worden toegevoegd)
Interface IEEE1284
Hi-Speed USB 2.0
Ethernet 10/100 Base-TX
Netwerk Protocol IPv4 ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS, NetBIOS-naamomzetting, DNS Resolver, mDNS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, SMB Print, IPP, IPPS, SSL/TLS, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, TELNET, SNMPv1, APOP, LLTD Responder
FTP-server, HTTP-/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client
IPv6
(standaard uitgeschakeld)
NDP, RA, DNS, mDNS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP, IPPS, SSL/TLS, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, TELNET, SNMPv1, APOP, LLTD Responder, FTP-server, HTTP-/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client
Beheer BRAdmin Professional
Web BRAdmin
Web Based Management
BRAdmin Light
USB-host Ja
Emulatie PCL6, BR-Script3
Interne lettertypen PCL 66 schaalbare lettertypen, 12 bitmaplettertypen, 13 streepjescodes
BR-Script 3 (PostScript® 3-emulatie) 66 lettertypen

SOFTWARE

Printerdriver Windows® PCL Op host voor Windows® 2000 Professional, XP Home Edition, XP Professional,
XP Professional x64 Edition, Windows Vista®, Windows® Server 2003 (32-bits), Windows® Server 2003 x64 Edition
PostScript BR-Script 3 (PPD-bestand voor Windows® 2000 Professional, XP Home Edition, XP Professional Edition, XP Professional x64 Edition, Windows Vista®, Windows® Server 2003 (32-bits), Windows® Server 2003 x64 Edition
Macintosh® PCL Macintosh®-printerdriver voor Mac OS® X 10.2.4 of hoger
PostScript BR-Script 3 (PPD-bestand voor Mac OS® X 10.2.4 of hoger)
Linux Linux-printerdriver voor het printsysteem CUPS (x86-, x64-omgeving)
Linux-printerdriver voor het printsysteem LPD/LPRng (x86-, x64-omgeving)
Hulpprogramma's Kleurrestrictieprogramma van printerdriver
Kleurcontroleprogramma van printerdriver
Driver Deployment Wizard
Pagina-indeling Meerdere pagina's op een vel 2, 4, 9, 16, 25 pagina's op 1
Poster afdrukken 1 op 2x2, 3x3, 4x4, 5x5
Folder afdrukken Ja
Kop/Voetregel printen Datum en tijd, ID printen
Watermerk afdrukken Ja
Overige Snelle printerinstelling Ja
Reprint Ja
Beveiligd afdrukken Ja

BEDIENINGSPANEEL

Display LCD 2 regels, 16 tekens
LCD-afmetingen *3 4,7 x 1,1 cm (1,85 x 0,43 inch) (B x L)
LCD-schermverlichting 3 kleuren
LED Data, Direct Print
Toetsen +, -, OK, Back, Reprint, Go, Cancel, Direct Print

KLEURTECHNOLOGIE

Automatisch kalibreren Ja

USB-hostfunctie

PictBridge Ja
Direct Print PDF 1.6, JPEG, Exif+JPEG,
PRN (gemaakt door AC-printerdriver), TIFF (MH/ gescand door Brother-model)

OMGAAN MET PAPIER

Papierinvoer Standaardlade 250 vel
Standaard-MF-lade 50 vel (normaal)/ 3 vel (enveloppen)
Optie Eén papierbak voor 500 vel
Papieruitvoer 150 vel, voorkant naar beneden
Geen lade voor voorkant naar boven (geen rechte papierbaan)
Duplexeenheid Standaard ingebouwd

PAPIERSPECIFICATIES

Papiersoorten Standaardlade Normaal papier, kringlooppapier
Standaard-MF-lade Normaal papier, dik papier, kringlooppapier, briefpapier, etiketten, enveloppen
Optionele lade Normaal papier, kringlooppapier
Duplex Normaal papier, kringlooppapier, dun papier
Papiergewicht Standaardlade 60 tot 105 g/m2 (16 tot 28 lb)
Standaard-MF-lade 60 tot 163 g/m2 (16 tot 43 lb)
Optionele lade 60 tot 105 g/m2 (16 tot 28 lb)
Duplex 60 tot 105 g/m2 (16 tot 28 lb)
Papierformaat Standaardlade US/EUR: A4, Letter, ISOB5, A5, ISOB6, A6, Executive, Legal, Folio
Standaard-MF-lade Breedte 69,9 tot 215,9 mm/ Lengte 116 tot 406,4 mm
Optionele lade US/EUR: A4, Letter, ISOB5, A5, ISOB6, Executive, Legal, Folio
Duplex Voor A4 duplex : A4, A4 Long
Voor Letter duplex : Letter, Legal, Folio

VERBRUIKSMATERIALEN *4

Toner zwart Circa 2.500 pagina's bij 5% dekking (standaardcapaciteit)
Circa 5.000 pagina's bij 5% dekking (hoge capaciteit)
Toner cyaan Circa 1.500 pagina's bij 5% dekking (standaardcapaciteit)
Circa 4.000 pagina's bij 5% dekking (hoge capaciteit)
Toner magenta Circa 1.500 pagina's bij 5% dekking (standaardcapaciteit)
Circa 4.000 pagina's bij 5% dekking (hoge capaciteit)
Toner geel Circa 1.500 pagina's bij 5% dekking (standaardcapaciteit)
Circa 4.000 pagina's bij 5% dekking (hoge capaciteit)
Drumeenheid Circa 17.000 pagina's (1 pagina per taak)
Belteenheid Circa 50.000 pagina's A4/Letter
Opvangbak voor tonerafval Circa 20.000 pagina's bij 5% dekking voor CMYK elk

AFMETINGEN/GEWICHT

Afmetingen 419 (B) x 475 (D) x 317 (H) mm/ 16,5 (B) x 18,7 (D) x 12,5 (H) inch
Gewicht 29,1 kg/ 64,2 lb
Afmetingen doos 568 (B) x 624 (D) x 565 (H) mm/ 22,4 (B) x 24,6 (D) x 22,2 (H) inch
Gewicht doos 33,4 kg/ 73,7 lb
Afmetingen doos optionele lade 569 (B) x 620 (D) x 325 (H) mm

DIVERSEN

Stroomverbruik Afdrukken Gemiddeld 510 W
Stand-by Gemiddeld 85 W
Slaapstand Gemiddeld 20 W
Lawaai Geluidsdruk (afdrukken) Minder dan 54 dBA
(stand-by) Minder dan 30 dBA
Geluidskracht (afdrukken) Minder dan 6,6 B
(stand-by) Minder dan 4,8 B
Ecologische functies Stroombespaarstand Ja
Tonerbespaarstand Ja
OPMERKINGEN: *1 : De precieze afdruksnelheid hangt af van het soort document dat u afdrukt.
*2 : De tijd kan afwijken als het apparaat net een kalibratie of registratie uitvoert.
*3 : Voor de omzetting van mm in inch wordt de volgende berekening gebruikt.
bijv.) 47,45 x 10,99 (mm) = afronden => 47 x 11 (mm) => 1,85 x 0,43 (inch) (Eerst afronden en dan berekenen.)
*4 : Bij gebruik van A4/Letter.