Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MOTOR

Technologie Elektrofotografisch (laser)
Afdruksnelheid Max. 32 ppm (A4)
Eerste afdruk na Minder dan 5 sec.
Resolutie 600 x 600 dpi

CONTROLLER

Processor Toshiba TMPR4955 (200 MHz)
Geheugen Standaard 16 MB
Uitbreidbaar tot 272 MB met 2 DIMM-sleuven (100-pins) voor modules van 16, 32, 64, 128 MB
Interface Standaard IEEE 1284 parallel, 10/100 BaseTX Ethernet
Netwerkverbinding Interface 10/100 BaseTX Ethernet (Auto Negotiation)
Protocol TCP/IP (IPP, FTP, SNMP, HTTP, TELNET, Port 9100, SMTP, POP3, TFTP), AppleTalk (EtherTalk), IPX/SPX, NetBEUI, DLC/LLC, DEC LAT, Banyan Vines.
Beheer BRAdmin Professional en Beheer via een webbrowser
Opslagapparaten (optie) Hard Disk Drive (HD-6G/HD-EX), CompactFlash-geheugen
Emulatie PCL6, PostScript Level 3 taalemulatie, Epson FX-850, IBM Proprinter XL, HP-GL
Interne lettertypen PCL 66 schaalbare lettertypen, 12 bitmaplettertypen, 11 streepjescodes
PostScript Level 3-emulatie 165 lettertypen

SOFTWARE

Printerdriver PCL-driver voor Windows 95 / 98/ Me/ NT 4.0/ 2000/ XP
PostScript-emulatiedriver (PPD-bestand voor Windows 95/ 98/ Me/ NT 4.0/ 2000 en Mac OS 8.6 of hoger)
Hulpprogramma's Automatisch e-mail afdrukken
Interactieve Help
Storage Manager (Opslagbeheer)
Wizard Netwerkprinterdriver
Analysesoftware

OMGAAN MET PAPIER

Alle cijfers op basis van A4 van 80 g/m2. Capaciteit ligt lager voor dikker papier, transparanten, enveloppen en etiketten.
Papierinvoer Standaard Papiercassette 1 Max. 500 vel
Papiercassette 2 Max. 500 vel
Optie Multifunctionele lade Max. 100 vel
Hoge capaciteit Max. 2000 vel (alleen A4)
Dubbele lade Max. 2 x 500 vel
Papieruitvoer Standaard Voorkant naar beneden Max. 500 vel
Optie Mailbox Max. 500 vel (125 vel x 4 bakken)
Finisher/nieter Max. 500 vel (A4) / 250 vel (A3)
Duplexeenheid Optie

PAPIERSPECIFICATIES

Al het gebruikte papier moet geschikt zijn voor laserprinters.
Papiersoorten Papiercassette 1 Normaal papier, kringlooppapier
Papiercassette 2 Normaal papier, briefpapier, kringlooppapier, transparanten, enveloppen
Multifunctionele lade Normaal papier, briefpapier, kringlooppapier, transparanten, enveloppen
Lade hoge capaciteit Normaal papier, kringlooppapier (alleen A4)
Dubbele lade 2 x 500 Normaal papier, kringlooppapier
Duplexeenheid Normaal papier, kringlooppapier
Papiergewicht Papiercassette 1 60-105 g/m2
Papiercassette 2 60-157 g/m2
Multifunctionele lade 60-157 g/m2
Lade hoge capaciteit 60-105 g/m2
Dubbele lade 2 x 500 60-105 g/m2
Duplexeenheid 60-105 g/m2
Papierformaat Papiercassette 1 A3, Ledger, A4, JIS B4, ISO B5, A5, Legal, Letter, Executive
Papiercassette 2 A3, Ledger, A4, JIS B4, ISO B5, A5, A6, Legal, Letter, Executive, enveloppen: com10, C5, DL, Monarch
Multifunctionele lade Afwijkend formaat: 90-297 x 148-432 mm
Lade hoge capaciteit A4
Dubbele lade 2 x 500 A3, Ledger, A4, JIS B4, ISO B5, A5, Legal, Letter, Executive
Duplexeenheid A3, Ledger, A4, JIS B4, ISO B5, A5, Legal, Letter, Executive

FUNCTIES VAN DE PRINTERDRIVER

Mogelijkheden Meerdere pagina's op een vel 2, 4, 9, 16, 25 pagina's op 1
Poster afdrukken 1 op 4, 9, 16, 25
Watermerk afdrukken Ja
Snelle printerinstelling Ja
Beveiligd afdrukken Ja

AFMETINGEN

Grootte 550 (B) x 538 (D) x 516 (H) mm
Gewicht 40 kg zonder verbruiksartikelen, toebehoren of opties

DIVERSEN

Stroomverbruik Afdrukken Minder dan 1000 W
Stand-by Minder dan 145 W
Slaapstand Minder dan 40 W
Lawaai Afdrukken Minder dan 53 dB
Stand-by Minder dan 30 dB
Ecologische functies Stroombespaarstand Ja
Tonerbespaarstand Ja