Algemeen

Printertype Inkjet
Scanmethode CIS
Afmetingen (B x D x H) *1 373 x 345 x 165 mm
Gewicht 6,0 kg
Breedte ingevoerde documenten (glasplaat) 216 mm
Hoogte ingevoerde documenten (glasplaat) 297 mm
Breedte ingevoerde documenten (ADF) 147 - 216 mm
Hoogte ingevoerde documenten (ADF) 147 - 356 mm
Capaciteit ADF (automatische documentinvoer) 10 pagina's
Capaciteit papierlade 100 pagina's
Capaciteit uitvoerlade 25 pagina's
Pc-interface USB 2.0 Full Speed/ Ethernet-poort
Geheugencapaciteit RAM 16 MB
(fysiek: MB)
Verlichting en kleur LCD-scherm Geelgroen
Werkomgeving - Temperatuur (beste afdrukkwaliteit) 5 - 35 (20 - 33) graden Celsius
Werkomgeving - Luchtvochtigheid 20% - 80% (niet condenserend)

AFDRUKKEN IN KLEUR

Snelheid Maximaal 20 ppm (zwart-wit)/ maximaal 15 ppm (kleur)
Resolutie Maximaal 1200 x 6000 dpi *2
Afdrukbreedte 204 mm (216 mm*3)
Lettertypen op schijf 35 TrueType

KOPIËREN IN KLEUR

Resolutie Afdrukken: max. 600 x 1200 dpi
Scannen: max. 600 x 1200 dpi
Verkleining/ Vergroting 25% - 400% in stappen van 1%
Meerdere kopieën (stapelen) Maximaal 99
Meerdere pagina's op één vel kopiëren (2 op 1, 4 op 1) Ja
Meerdere kopieën (sorteren) Ja

SCANNEN IN KLEUR

Optische resolutie (dpi) 600 x 2400 dpi
Geïnterpoleerde resolutie (dpi) Maximaal 19.200 x 19.200 dpi *4
Scanknop Ja + Scannen naar Afbeelding/ E-mail/ OCR/ Bestand/ Kaart *6
TWAIN-compatibel Ja *5
Grijstinten 256
Viewer for Windows® ScanSoft® PaperPort® 9.0
(incl. ScanSoft® OmniPage® OCR)
Viewer for Macintosh® (incl. OCR) Presto!® PageManager®

PHOTO CAPTURE CENTER™

Mogelijke mediakaarten en formaten *7 SmartMedia® (3,3 V): 4 MB - 128 MB
CompactFlash® (alleen Type 1): 4 MB - 2 GB
Memory Stick®: 16 MB - 128 MB (Duo met adapter)
Memory Stick Pro™: 256 MB - 1 GB (MagicGate: ja, als MG-functie niet wordt gebruikt)
Secure Digital™ (SD): 16 MB - 1 GB (MiniSD met adapter)
MMC: 16 MB - 128 MB
xD-Picture Card™: 16 - 512 MB
xD-Picture Card™ Type M: 512 MB - 1 GB
Foto's rechtstreeks afdrukken Ja (JPEG-bestanden)
Verwisselbare schijf Ja (lezen/ schrijven)
Scannen naar Kaart Ja (TIFF-/JPEG-/PDF-bestanden)

NETWERK

Modelnaam NC-110h (ingebouwd) NC-120w (ingebouwd)
Netwerkverbinding Ethernet 10/100BASE-TX Auto Negotiation Draadloos IEEE 802.11b/g
Beveiliging draadloos netwerk (TKIP) - WEP 128-bits SSID (32 tekens) WPA-Personal
Secure EZ Setup™ - Ja
Printer delen Ja
Scanner delen Ja
Share PhotoCapture Center™ Ja
Ondersteunde protocollen TCP/IP - RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), NetBIOS, WINS, LPR/LPD, Port9100, SMTP/POP3, FTP, TELNET, SNMP, TFTP, mDNS, scannerpoort

Besturingssysteem

Voor Windows®-gebruikers Windows® 98 (SE)/ Me/ 2000/ XP/ XP Pro x64 Edition
Voor Macintosh®-gebruikers Mac OS® 9x, Mac OS® X 10.2.4 of hoger

Systeemvereisten

Systeemvereisten computer PDF
Softwarevereisten MFC PDF
Opmerkingen: *1: Steun voor uitgevoerd papier niet meegerekend in afmetingen.
*2: Maximumresultaat (dpi) in kleur bij gebruik van de modus voor de hoogste kwaliteit en glanzend papier. (Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.)
*3: Met de functie voor randloos afdrukken ingeschakeld (A4 en LTR).
*4: De maximale scanresolutie is onder Windows® XP beperkt tot 1200 x 1200 dpi (resoluties tot 19.200 x 19.200 kunnen worden geselecteerd met Brother Scanner Utility).
*5: Voor Windows® XP: gebruik Windows® Imaging Acquisition (WIA) voor het scannen van documenten.
*6: De scanknop kan niet worden gebruikt onder Mac® OS 9.x.
*7: Gebruik alleen mediakaarten die compatibel zijn. Met andere kaarten kunt u problemen ondervinden.

** Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.