Algemeen

Printertype Inkjet
Scanmethode CIS
Afmetingen (B x D x H) *1 373 x 345 x 135 mm
Gewicht 5,5 kg
Invoerbreedte document (glasplaat) 216 mm
Invoerhoogte document (glasplaat) 297 mm
Capaciteit papierlade 100 pagina's
Capaciteit uitvoerlade 25 pagina's
Pc-interface USB 2.0 Full speed
Geheugencapaciteit (fysiek: MB) RAM 8 MB
Werkomgeving - Temperatuur (beste afdrukkwaliteit) 5 - 35 (20 - 33) graden Celsius
Werkomgeving - Luchtvochtigheid 20% - 80% (niet condenserend)

Aanbevolen papier/ transparanten

Normaal papier Brother-inkjetpapier BP60PA
Mat papier Mat Brother-inkjetpapier BP60MA
Glanzend papier Glanzend Brother-fotopapier Premium BP60GLA
BP60GLP
Transparanten 3M Transparency Film CG3410

AFDRUKKEN IN KLEUR

Snelheid Maximaal 20 ppm (zwart-wit)/ maximaal 15 ppm (kleur)
Resolutie Maximaal 1200 x 6000 dpi *3
Minimale inktdruppelgrootte 3 picoliter
Afdrukbreedte 8,03 inch (8,25 inch *4)
204 mm (210 mm *4)
Lettertypen op schijf 35 TrueType

KOPIËREN IN KLEUR

Resolutie Afdrukken: max. 600 x 1200 dpi
Scannen: max. 600 x 1200 dpi
Verkleining/ Vergroting 25% - 400% in stappen van 1%
Meerdere kopieën (stapelen) Maximaal 99
Meerdere kopieën (2 op 1, 4 op 1) Ja (zwart-wit)

SCANNEN IN KLEUR

Optische resolutie (dpi) 600 x 2400 dpi
Geïnterpoleerde resolutie (dpi) Maximaal 19.200 x 19.200 dpi *5
Scanknop Ja + Scannen naar Afbeelding/ E-mail/ OCR/ Bestand/ Kaart *8
TWAIN-compatibel Ja *6
Grijstinten 256
Kleurintensiteit (in/ uit) 36-/ 24-bits kleurverwerking
Viewer voor Windows® (incl. ScanSoft® OmniPage® OCR) ScanSoft® PaperPort® 9.0
Viewer for Macintosh® (incl. OCR) Presto!® PageManager®

PHOTO CAPTURE CENTER™

Mogelijke mediakaarten en formaten *9 *10 SmartMedia® (3,3 V): 4 MB - 128 MB
CompactFlash® (alleen Type 1): 4 MB - 2 GB
Memory Stick®: 16 MB - 128 MB (Duo met adapter)
Memory Stick Pro™: 256 MB - 1 GB (MagicGate: ja, als MG-functie niet wordt gebruikt)
Secure Digital™: 16 MB - 512 MB (MiniSD met adapter)
xD-Picture Card™: 16 - 512 MB
Foto's rechtstreeks afdrukken Ja (JPEG-bestanden)
Verwisselbare schijf Ja (lezen/schrijven)
Scannen naar kaart Ja (TIFF-/JPEG-/PDF-bestanden)

Besturingssysteem

Voor Windows®-gebruikers Windows® 98 (SE)/ Me/ 2000/ XP
Voor Macintosh®-gebruikers *7 (voor printer) Mac OS® 8.6 - 9x, Mac OS® X 10.2.4 of hoger
(voor scanner) Mac OS® 9x, Mac OS® X 10.2.4 of hoger
(voor verwisselbare schijf) Mac OS® 9x, Mac OS® X 10.2.4 of hoger

Systeemvereisten

Systeemvereisten computer PDF
Softwarevereisten MFC PDF
Let op: *1 : steun voor uitgevoerd papier niet meegerekend in afmetingen.
*2 : gebaseerd op Brother nr. 1 Chart met MMR-codering en standaardresolutie.
*3 : maximumresultaat (dpi) in kleur bij gebruik van de modus voor de hoogste kwaliteit en glanzend papier. (Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.)
*4 : Met de functie voor randloos afdrukken ingeschakeld (A4 en LTR).
*5 : De maximale scanresolutie is met Windows® XP beperkt tot 1200 x 1200 dpi (resoluties tot 19.200 x 19.200 kunnen worden geselecteerd met Brother Scanner
*6 : voor Windows® XP: gebruik Windows® Imaging Acquisition (WIA) voor het scannen van documenten.
*7 : gebruikers van Mac OS® 10.2.0 moeten hun besturingssysteem bijwerken.
*8 : de scanknop kan niet worden gebruikt onder Mac® OS 8.6 - 9.x.
*9 : Gebruik alleen mediakaarten die compatibel zijn. Met andere, niet-aanbevolen kaarten kunt u problemen ondervinden.
*10 : Geen ondersteuning voor xD-Picture Card™ Type M (hoge capaciteit).
** Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.