Käyttöohjeet

Sulje

MFC-L6800DW(T)

Käyttöohjeet

MFC-L6800DW(T)

Väärä tuote?

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 03/02/2016
Versio: A
Koko: 3.96MB

Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.

Julkaisupäivä: 18/02/2016
Versio: 0
Koko: 2.20MB

Brief explanations for routine operations

Julkaisupäivä: 04/10/2019
Versio: B
Koko: -

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

Julkaisupäivä: 04/10/2019
Versio: B
Koko: 15.45MB

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

Julkaisupäivä: 27/12/2019
Versio: A
Koko: 0.47MB

Verkko-ohjelmien sisäänkirjautumisen oletussalasana.

Asennusopas

Julkaisupäivä: 22/03/2019
Versio: B
Koko: 1.49MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

Julkaisupäivä: 23/08/2019
Versio: B
Koko: 2.66MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Julkaisupäivä: 18/12/2015
Versio: A
Koko: 3.54MB

Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.

Lisätoimintojen opas

Julkaisupäivä: 29/09/2016
Versio: B
Koko: 2.15MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 30/06/2015
Versio: A
Koko: 2.34MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 01/07/2015
Versio: A
Koko: -

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 24/02/2016
Versio: 0
Koko: 0.39MB

Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.

Julkaisupäivä: 10/05/2012
Versio: 0
Koko: 1.05MB

Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.

Julkaisupäivä: 25/02/2016
Versio: 0
Koko: 0.67MB

Tämä sisältää tietoja Brother Web Connect -toiminnon käytöstä.

Julkaisupäivä: 11/07/2014
Versio: 0
Koko: 0.69MB

Tämä sisältää tietoja Google Cloud Print -palveluiden käytöstä Brother-laitteilla.

Julkaisupäivä: 02/09/2014
Versio: B
Koko: 0.33MB

Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.

Julkaisupäivä: 19/06/2017
Versio: 0
Koko: 2.03MB

Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 25/09/2019
Versio: C
Koko: 1.64MB

Tällä työkalulla järjestelmänvalvojat voivat muuttaa useamman verkkoon liitetyn Brother-laitteen asetuksia yhtä aikaa.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 27/03/2019
Versio: 0
Koko: 0.56MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit lyhentää häiriöaikaa raportoimalla ongelman tukihenkilöllesi suoraan laitteen kosketusnäytöltä.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 29/03/2019
Versio: 0
Koko: 0.61MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla voit tilata tarvikkeita suoraan laitteen kosketusnäytöltä.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 29/03/2019
Versio: 0
Koko: 0.68MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tukihenkilösi voi ottaa etäyhteyden laitteesi ohjauspaneeliin tai kosketusnäyttöön käyttäen www-pohjaista hallintaa.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 03/10/2019
Versio: 0
Koko: 0.59MB

(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Toiminto parantaa dokumenttien tietoturvaa, koska tulostuksen käynnistäminen vaatii NFC-autentikoinnin.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 03/10/2019
Versio: 0
Koko: 0.32MB

(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Tulostusratkaisu tehostaa tulostustöiden käsittelyä ThinPrint Engineä käytettäessä.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 29/03/2019
Versio: 0
Koko: 1.56MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 24/01/2018
Versio: A
Koko: 1.67MB

(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Tällä apuohjelmalla voit automatisoida skannaustyötä, suorittaa työnohjausta, erotella sarjat ja automatisoida indeksointia.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 23/04/2018
Versio: 0
Koko: 0.68MB

Työkalulla aktivoidaan räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka laajentavat Brotherin toimintoja rekisteröinnillä.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 25/09/2019
Versio: 0
Koko: 0.63MB

Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.

Liite

(Englanti)
Julkaisupäivä: 29/09/2015
Versio: 07
Koko: 0.15MB

Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 06/08/2018
Versio: 10
Koko: 0.27MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

(Englanti)
Julkaisupäivä: 25/09/2015
Versio: A
Koko: 0.04MB

Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta

Julkaisupäivä: 21/09/2018
Versio: 5
Koko: 0.15MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus paperitornille

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Tietoja

Uutuudet

Aiheeseen liittyviä linkkejä

• Rekisteröi laitteesi