Käyttöohjeet

Sulje

MFC-7360N

Käyttöohjeet

MFC-7360N

Väärä tuote?

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 28/07/2011
Versio: B
Koko: 9.42MB

Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.

Julkaisupäivä: 16/05/2011
Versio: 0
Koko: 1.70MB

Opas lisätoimintoihin (kopiointi, raporttitulostus, jne) ja laitteen hoito-ohjeet.

Julkaisupäivä: 15/01/2013
Versio: B
Koko: 7.92MB

Lisätietoja laitteen käytöstä ohjelman kanssa.

Asennusopas

Julkaisupäivä: 11/05/2011
Versio: A
Koko: 1.17MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

Julkaisupäivä: 08/02/2011
Versio: 0
Koko: 2.29MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Verkkokäyttöopas

Julkaisupäivä: 15/01/2013
Versio: B
Koko: 1.75MB

Ohjeita laitteen käyttämiseksi verkkoon liitettynä.

Julkaisupäivä: 28/04/2011
Versio: 0
Koko: 0.66MB

Tämä sisältää perustietoja Brother-laitteiden kehittyneistä verkkotoiminnoista sekä selityksiä perusverkkotoiminnoista ja yleisistä termeistä.

Julkaisupäivä: 21/01/2013
Versio: 0
Koko: 0.19MB

Tarkempia tietoja verkkoskannauksesta Web Services-palvelussa Windows Vista® SP2 tai uudemmalle, Windows® 7 ja Windows® 8-versioille.

Lisätoimintojen opas

Julkaisupäivä: 29/09/2016
Versio: B
Koko: 2.15MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 30/06/2015
Versio: A
Koko: 2.34MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 01/07/2015
Versio: A
Koko: -

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 10/05/2012
Versio: 0
Koko: 1.05MB

Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 18/08/2014
Versio: 8
Koko: 0.18MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

Julkaisupäivä: 17/02/2015
Versio: 1
Koko: 0.17MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus tarvikkeille

(Englanti)
Julkaisupäivä: 15/10/2014
Versio: A
Koko: 8.92KB

Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.