Käyttöohjeet

Sulje

HL-J6010DW

Käyttöohjeet

HL-J6010DW

Väärä tuote?

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 22/09/2021
Versio: 0
Koko: 1.53MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Julkaisupäivä: 19/01/2023
Versio: A
Koko: -

Voit ladata tämän oppaan tulostettavan PDF-version nettisivultamme. * Jos opas ei näy oikein, katso että selaimessa JavaScript ja CSS ovat käytössä, tai koeta toisella selaimella.

Julkaisupäivä: 02/03/2023
Versio: A
Koko: 0.91MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

Lisätoimintojen opas

Julkaisupäivä: 02/09/2014
Versio: B
Koko: 0.33MB

Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 26/04/2023
Versio: K
Koko: 1.93MB

Tällä työkalulla järjestelmänvalvojat voivat muuttaa useamman verkkoon liitetyn Brother-laitteen asetuksia yhtä aikaa.

Julkaisupäivä: 28/10/2021
Versio: 0
Koko: 0.80MB

(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Toiminto parantaa dokumenttien tietoturvaa, koska tulostuksen käynnistäminen vaatii NFC-autentikoinnin.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 03/10/2019
Versio: 0
Koko: 0.32MB

(käyttöä varten tarvitset lisenssiavaimen, jos et ole varma tuetaanko toimintoa ota yhteyttä myyjääsi tai Brotheriin) Tulostusratkaisu tehostaa tulostustöiden käsittelyä ThinPrint Engineä käytettäessä.

Julkaisupäivä: 10/09/2021
Versio: 0
Koko: 1.35MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 17/10/2023
Versio: F
Koko: 1.36MB

Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/05/2023
Versio: A
Koko: 0.57MB

BRAdmin Professional 4 tukee Microsoft Azure-palvelua, jolla järjestelmänvalvojat voivat hallita verkko- tai USB-liitäntäisiä Brother-tulostimia internetin kautta.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 26/04/2021
Versio: 0
Koko: -

(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Ratkaisun avulla käynnistät asiakirjasi tulostuksen millä tahansa samaan verkkoon yhdistetyllä Brother-tulostimella autentikointia käyttäen.

Liite

(Englanti)
Julkaisupäivä: 21/12/2021
Versio: 10
Koko: 0.23MB

Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 08/02/2024
Versio: B
Koko: 1.05MB

Brother-laitteiden 5 GHz:n Wi-Fi-verkoille tukemat kanavat

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 08/11/2022
Versio: 5
Koko: 0.15MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

(Englanti)
Julkaisupäivä: 08/10/2021
Versio: A
Koko: 0.07MB

Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.