Käyttöohjeet

Sulje

SP-1

Käyttöohjeet

Kieli

Käyttöopas

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/10/2024
Versio: 0
Koko: 2.90MB

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/10/2024
Versio: 0
Koko: 1.49MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 02/10/2023
Versio: 0
Koko: 0.29MB

Tässä asiakirjassa on tietoa sublimaatiopaperista.

Asennusopas

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/10/2024
Versio: 0
Koko: 0.46MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Liite

(Englanti)
Julkaisupäivä: 02/10/2023
Versio: 0
Koko: 0.23MB

Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Lue avoimen lähdekoodin lisenssihuomautus ennen kuin lataat, kopioit, asennat tai käytät ohjelmistoa.

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 01/10/2024
Versio: 4
Koko: 0.22MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/10/2024
Versio: 0
Koko: 0.10MB

Komission asetuksen (EU)801/2013 (vain Iso-Britannia), (EU)2023/826 (vain Eurooppa) noudattamista koskevat tiedot.

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.