Käyttöohjeet

Sulje

PP1

Käyttöohjeet

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 11/06/2024
Versio: 01
Koko: 8.46MB

Tässä oppaassa on tietoja tämän koneen ompelutoimintojen käytöstä ja perustietoja, kuten mukana toimitetut tarvikkeet ja asetukset.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 17/10/2023
Versio: A
Koko: -

Tässä oppaassa on tietoja tämän koneen ompelutoimintojen käytöstä ja perustietoja, kuten mukana toimitetut tarvikkeet ja asetukset.

Lyhyt käyttöopas

Julkaisupäivä: 12/06/2024
Versio: 01
Koko: 15.61MB

Tässä käyttöohjeessa kuvataan lyhyesti tuotteen käytön perustoiminnot.

Ilmoitus

Julkaisupäivä: 21/03/2024
Versio: 01
Koko: 0.82MB

Tässä asiakirjassa on tietoja koneen mukana toimitetuista tarvikkeista ja niiden tuotekoodit.

Liite

Sääntelyasiakirjat

(Englanti)
Julkaisupäivä: 21/03/2024
Versio: 01
Koko: 0.68MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.