Käyttöohjeet

Sulje

DCP-J132W

Käyttöohjeet

DCP-J132W

Väärä tuote?

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 21/10/2013
Versio: 0
Koko: 7.69MB

Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.

Julkaisupäivä: 21/10/2013
Versio: 0
Koko: 3.05MB

Opas lisätoimintoihin (kopiointi, raporttitulostus, jne) ja laitteen hoito-ohjeet.

Julkaisupäivä: 29/07/2013
Versio: A
Koko: -

Tarkempia tietoja laitteen käytöstä ohjelman kanssa ja verkkotulostuksessa.

Suosittelemme käyttämään seuraavia nettiselaimia: Internet Explorer® 6/7/8 tai Mozilla Firefox for Windows®, Safari 5.1 for Macintosh. Riippumatta siitä mitä selainta käytetään katsokaa että JavaScript ja CSS ovat käytettävissä.

Asennusopas

Julkaisupäivä: 29/08/2013
Versio: 0
Koko: 1.37MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

Julkaisupäivä: 22/08/2013
Versio: 0
Koko: 4.51MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Lisätoimintojen opas

Julkaisupäivä: 29/09/2016
Versio: B
Koko: 2.15MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 30/06/2015
Versio: A
Koko: 2.34MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 01/07/2015
Versio: A
Koko: -

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 24/06/2013
Versio: 0
Koko: 0.50MB

Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.

Julkaisupäivä: 10/05/2012
Versio: 0
Koko: 1.05MB

Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.

Julkaisupäivä: 02/09/2014
Versio: B
Koko: 0.33MB

Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.

Liite

(Englanti)
Julkaisupäivä: 20/03/2015
Versio: 05
Koko: 0.14MB

Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 12/02/2015
Versio: 6
Koko: 0.19MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

(Englanti)
Julkaisupäivä: 14/10/2016
Versio: C
Koko: 0.03MB

Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Tietoja

Aiheeseen liittyviä linkkejä

• Rekisteröi laitteesi