Handleidingen

Sluiten

DCP-J140W

Handleidingen

DCP-J140W

Niet uw product?

Taal

Gebruikers-handleiding

Releasedatum: 09/04/2012
Versie: 0
Grootte: 4.27MB

Voor het leren van de basishandelingen (Kopiëren, Scannen, etc), het vervangen van de verbruiksartikelen en tips om problemen op te lossen.

Releasedatum: 09/04/2012
Versie: 0
Grootte: 1.76MB

Voor het leren van geavanceerde handelingen (Kopiëren, rapporten afdrukken, etc) en periodiek onderhoud.

Releasedatum: 09/04/2012
Versie: 0
Grootte: 6.53MB

Voor specifieke informatie over het gebruik van het product met de software.

Installatie-handleiding

Releasedatum: 09/04/2012
Versie: 0
Grootte: 1.10MB

Veiligheidsvoorschriften die u moet lezen voordat u het product gebruikt of onderhoud probeert uit te voeren.

Releasedatum: 27/03/2012
Versie: 0
Grootte: 4.48MB

Voor de installatie van het product.

Netwerk-handleiding

Releasedatum: 09/04/2012
Versie: 0
Grootte: 0.93MB

Voor specifieke informatie over het gebruik van het product op een netwerk.

Releasedatum: 27/04/2012
Versie: 0
Grootte: 0.47MB

Voor basale informatie over de geavanceerde netwerkfuncties van Brother-machines met daarbij uitleg over algemene netwerktechnologie en terminologie.

Handleiding extra functies

Releasedatum: 29/09/2016
Versie: B
Grootte: 2.11MB

Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.

Releasedatum: 30/06/2015
Versie: A
Grootte: 2.34MB

Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.

Releasedatum: 01/07/2015
Versie: A
Grootte: -

Voor specifieke informatie over Brother iPrint&Scan (draadloos print/scan* app).
* De scanfuncties zijn alleen beschikbaar als de machine is uitgerust met een scanner.

Releasedatum: 10/05/2012
Versie: 0
Grootte: 1.05MB

Voor specifieke informatie over Brother Image Viewer, waarmee u documenten die door een Brother-machine zijn gescand kunt bekijken en bewerken op uw mobiele Android™-apparaat.

Documenten met voorschriften

Releasedatum: 08/07/2013
Versie: 3
Grootte: 0.17MB

Document Verklaring van Overeenstemming

Get Adobe Acrobat Reader DC

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.