Vanliga frågor & felsökning

Stäng

HL-L6300DW(T)

Vanliga frågor & felsökning

Vanliga frågor & felsökning

Datum: 2020-02-26 ID: faq00000105_500

Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Du kan använda maskinens kontrollpanel för att återställa skrivarservern till fabriksinställningarna. Denna åtgärd återställer all information, inklusive lösenord och IP-adress.
  • Denna funktion återställer alla trådbundna och trådlösa nätverksinställningar till fabriksinställningar.
  • Du kan även återställa skrivarservern till fabriksinställningarna med hjälp av BRAdmin Light, BRAdmin Professional 3 eller webbaserad hantering.

HL-L5100DN/HL-L5100DNT/HL-L5200DW/HL-L5200DWT/HL-L6250DN

  1. Tryck på eller för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på eller för att välja alternativet [Nätv.återst.] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på för [Ja].
    Maskinen startas om.

HL-L6300DW/HL-L6300DWT/HL-L6400DW/HL-L6400DWT

  1. Tryck på [Inställn.]>[Nätverk]>[Nätv.återst.]>[Ja].
  2. Bekräfta genom att trycka på [Ja] i två sekunder.
    Maskinen startas om.

Relaterade modeller

HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)

Om du behöver mer hjälp kontaktar du Brothers kundtjänst:

Feedback om innehållet

Hjälp oss att göra vår support bättre genom att lämna din feedback nedan.
Steg 1: Hur hjälper informationen på den här sidan dig?
Steg 2: €Vill du lägga till ytterligare kommentarer?

Observera att detta formulär endast används för feedback.