MFC-L6800DW(T)

MFC-L6800DW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 12/04/2016 Numero: faq00003062_500

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostipalvelimelle

Lähetä skannatut tiedot Brother-laitteesta suoraan sähköpostipalvelimeen, jolloin ne voidaan toimittaa vastaanottajalle sähköpostitse ilman tietokonetta.
  • (DCP-L5500DN/MFC-L5700DN/MFC-L5750DW)

Kun haluat käyttää tätä toimintoa, siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa tarvittava laiteohjelmisto.

• Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostipalvelimeen määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sähköpostipalvelimen kanssa. Voit määrittää nämä laitteen ohjauspaneelin, WWW-pohjaisen hallinnan, etäasetustoiminnon tai BRAdmin Professional 3 -ohjelman avulla.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Tuo esiin [s.postipalvelim.] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Paina [s.postipalvelim.].
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  5. Paina [s.postipalvelim.].
  6. Syötä kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti, paina [Man.] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].

• Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sitten sähköpostiosoite.

Paina [OK].

7. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seuraava].
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetusta, paina [Asetukset] ja valitse painike, jota haluat muuttaa. Noudata laitteen antamia ohjeita.
      • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aseta uusi olet.] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
      • Voit palauttaa tehdasasetukset painamalla [Tehdasasetukset] ja painamalla sitten [Kyllä].
    • Paina [Aloita], jos haluat aloittaa skannauksen muuttamatta muita asetuksia.
  9. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (DCP-L6600DW/MFC-L5750DW/MFC-L6800DW/MFC-L6900DW):
    • Paina [2-puol. skannaus] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puolinen skan.: pitkä reuna
    2-puolinen skan.: lyhyt reuna
  10. Valitse muutettavat skannausasetukset:
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Tiedostonimi]
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]
    • [ADS vinosäätö]
    • [Tyhjän sivun ohitus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tallenna pikakuvak].

(Toiminto ei välttämättä ole käytettävissä laitteen tilasta riippuen.)

11. Paina [OK].
  12. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö kosketusnäytön ohjeiden mukaan.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)