MFC-J6947DW

MFC-J6947DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 02/10/2018 Numero: faq00002925_503

Valokuvapaperin asettaminen paperikasettiin 1

• Jos [Tarkista paperi]-asetuksena on [Kyllä] ja vedät paperikasetin ulos laitteesta, nestekidenäyttöön tulee kysymys, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon asetuksen.
  • Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on muutettava.

Kun näin tehdään, laite pystyy syöttämään paperia automaattisesti asianmukaisesta kasetista, jos automaattinen kasetin valinta on otettu käyttöön laitteessa tai tulostinohjaimessa.

1. Jos paperituen läppä (1) on auki, sulje se ja sulje sitten myös paperituki (2).
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asetat Valokuva L (9 x 13 cm) -paperia paperikasettiin, nosta Valokuva L -rajoitin (1).
    • Jos asetat Valokuva (10 x 15 cm) -paperia paperikasettiin, nosta Valokuva-rajoitin (2).
    • Jos asetat Valokuva 2L (13 x 18 cm) -paperia paperikasettiin, nosta Valokuva 2L -rajoitin (3).
    Paina ja liu'uta varovasti paperin leveysohjaimia (4) ja säädä ne paperin koon mukaan.
  4. Lataa enintään 20 arkkia valokuvapaperia valokuvapaperikasettiin tulostuspuoli alaspäin.
    Yli 20 arkkia valokuvapaperia voi aiheuttaa paperitukoksia.
  5. Säädä varovasti paperin leveysohjaimia (1) paperin koon mukaan.
    Varmista, että paperiohjaimet koskettavat paperin reunoja ja paperi on tasaisesti kasetissa.
  6. Työnnä paperikasetti hitaasti kokonaan laitteeseen.
    TÄRKEÄÄ

ÄLÄ työnnä paperikasettia laitteeseen voimalla tai nopeasti. Jos näin tehdään, seurauksena voi olla paperitukoksia tai paperin syöttöongelmia.

7. Vedä paperitukea ulos, kunnes se lukittuu paikalleen.
  8. Muuta paperikoon asetusta tarvittaessa laitteen valikossa.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW