MFC-J6947DW

MFC-J6947DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 02/10/2018 Numero: faq00100209_513

Paperin asettaminen monitoimialustalle (MT-alustalle)

Käytä MT-alustaa, jos haluat tulostaa erikoispaperille, kuten valokuvapaperille tai kirjekuorille.
  • Jos [Tarkista paperi]-asetuksena on [Kyllä] ja asetat paperia MT-alustalle, nestekidenäyttöön tulee kysymys, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon asetuksen.
  • Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on muutettava.

Kun näin tehdään, laite pystyy syöttämään paperia automaattisesti asianmukaisesta kasetista, jos automaattinen kasetin valinta on otettu käyttöön laitteessa tai tulostinohjaimessa.

HUOMAUTUS
  • Jos et käytä MT-alustaa, muista sulkea se, jotta laitteeseen ei pääse pölyä.

1. Avaa MT-alusta.

Kun haluat asettaa suurempaa kuin A4- tai Letter-kokoista paperia, vedä paperikasettia molemmin käsin, kunnes se lukittuu paikalleen.

2. Paina kevyesti ja liu'uta MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
  3. Vältä paperitukokset ja syöttövirheet leyhyttelemällä paperit.
    Varmista aina, että paperi ei ole käpristynyt tai rypistynyt.
  4. Aseta paperi varovasti MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    • A4-, Letter- tai Executive-paperin käyttö
      Vaakasuunta
    • A3-, Ledger-, Legal-, Folio-, Mexico Legal-, India Legal-, A5-, A6-, Kirjekuoret-, Valokuva-, Valokuva L-, Valokuva 2L- tai Arkistokortti-kokojen käyttö
      Pystysuunta

Kun käytetään kirjekuoria, aseta ne kuvan mukaan siten, että tulostuspinta on ylöspäin ja läppä on vasemmalla puolella.

Jos paperin asettamisessa MT-alustalle on vaikeuksia, työnnä vapautusvipua (1) kohti laitteen takaosaa ja aseta paperi sitten.

5. Säädä varovasti molemmin käsin MT-alustan paperiohjaimia paperin koon mukaan.
    • ÄLÄ paina paperiohjaimia liian tiukasti paperia vasten. Seurauksena voi olla paperin taittuminen ja tukkeutuminen.
    • Aseta paperi MT-alustan keskelle paperiohjainten väliin. Jos paperi ei ole keskellä, vedä se ulos ja aseta se uudelleen keskelle.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Kun käytössä on A4- tai Letter-koko tai pienempi kokoinen paperi

Vedä paperitukea ulos, kunnes se lukittuu paikalleen.

• Kun käytössä on suurempi kuin A4- tai Letter-kokoinen paperi tai kirjekuoret

Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).

7. Muuta paperikoon asetusta tarvittaessa laitteen valikossa.

Varmista, että tulostus on valmis, ennen kuin suljet MT-alustan.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW