DCP-J132W

DCP-J132W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/05/2022 Numero: faq00100399_003

Liitä Brother-laite mobiililaitteeseen langattoman reitittimen tai liityntäpisteen kautta.

Määritä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon, jossa on langaton tukiasema/reititin, seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valmistelu ennen asetusten määrittämistä
  2. Määritä Brother-laite
  3. Määritä mobiililaite

1. Valmistelu ennen asetusten määrittämistä

Tarkista langattoman tukiaseman/reitittimen verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana). Tarvitset nämä tiedot myöhemmin.

SSID

Kirjoita verkon nimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) muistiin.

salasana.

Kun olet tarkistanut langattoman tukiaseman/reitittimen verkkotiedot, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Määritä Brother-laite

1. Paina Menu -painiketta. Valitse Verkko ylä - tai alanuolipainikkeella ja paina OK -painiketta .
  2. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Ohjattu asennus (Setup Wizard) ja paina OK.
  3. Kun tulee viesti Vaihdetaanko verkkoliitäntä langattomaan? tai Laite on kytketty langattomaan verkkoon tai Otetaanko WLAN käyttöön? näkyviin, hyväksy painamalla ylänuolipainiketta (Kyllä). Laite etsii langattomia verkkoja.
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Jos näyttöön tulee SSID-luettelo, valitse aiemmin muistiin kirjoittamasi SSID. Paina OK.
  5. Anna aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana).
  6. Paina OK. (Tätä vaihetta ei ole joissakin malleissa.)
  7. Ota asetukset käyttöön ylänuolipainikkeella (Kyllä).
  8. Laite yrittää luoda yhteyden valittuun langattomaan laitteeseen. Laitteen näyttöön tulee yhteyden tulos-viesti, ja WLAN-raportti tulostetaan automaattisesti.
    Jos yhteyden muodostus epäonnistui, tarkasta virhekoodi tulostetusta raportista.
    > Katso WLAN-raportin tiedot napsauttamalla tätä.
  9. Paina OK.

3. Määritä mobiililaite

Määritä mobiililaite seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Android™

1. Napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta.

Asetukset

2. Valitse Wi-Fi.

Wi-Fi

3. Jos Wi-Fi on poistettu käytöstä, ota se käyttöön.

Käynnistä

4. Etsi aiemmin muistiin kirjoittamasi SSID ja napauta sitä.

SSID

5. Kirjoita aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja valitse YHDISTÄ.

Connected (Yhdistetty)

6. Langattoman yhteyden määritys on valmis, jos Connected (Yhdistetty) näkyy aiemmin valitun SSID-nimen alla.

Connected (Yhdistetty)

7. Lataa Brother iPrint&Scan mobiililaitteeseen.
    Voit ladata Brother iPrint&Scan -sovelluksen Google Playsta ilmaiseksi.
    > Siirry Google Play™-kauppaan napsauttamalla tätä.

IOS (iPhone, iPod, iPad)

1. Napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta.

Asetukset

2. Valitse Wi-Fi.

Wi-Fi

3. Jos Wi-Fi on poistettu käytöstä, ota se käyttöön.

Käynnistä

4. Etsi aiemmin muistiin kirjoittamasi SSID ja napauta sitä.

SSID

5. Kirjoita aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja valitse Liity.

salasana.

6. Langattoman yhteyden määritys on valmis, jos aiemmin valitun SSID-nimen vieressä näkyy valintamerkki.

tarkista merkki

7. Lataa Brother iPrint&Scan mobiililaitteeseen.
    Voit ladata Brother iPrint&Scan -sovelluksen App Storesta ilmaiseksi.
    > Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W