HL-J6010DW

HL-J6010DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/09/2023 Numero: faq00002677_016

Ei voi tulostaa XX tai Tulostus ei toimi XX

Ilmoitus Tulostus ei toimi XX tarkoittaa että laitteen sisällä on jokin ongelma.

"XX" on numero joka ilmoittaa tarkemmin missä vika on.

• Laitteessa on mekaaninen ongelma.
  • Tulostimeen on juuttunut paperiliitin tai paperinpala.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Nosta skanneri ylös ja poista tulostimen sisään joutuneet roskat.
    Ohjeet näet täältä sivulta "Paperi juuttui".

2. Jos virheilmoitus ei poistu, irroita sähköjohto, odota useita minuutteja ja kytke virta päälle laitteeseen.

Jos virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Jos laitteessa on faksitoiminto:
Jos et pysty tulostamaan vastaanotettuja faxviestejä, siirrä ne toiseen faksiin tai toiseen tietokoneeseen ennen laitteen sammuttamista, näin et hukkaa tärkeitä viestejä.

Irroita laitteen sähköjohto useamman minuutin ajaksi ja kytke sitten virta taas päälle.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6010DW, MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW